Miért nagy a mellem? 14 éves fiú vagyok
14/F vagyok.Körübelül 1 éve nagyon megvoltam hízva.De a nyáron sikerült rendszeres ússzással és fogyókúrával lefogynom.
Mindenhol lefogytam kivéve a mellemnél.Nem úgy kell elképzelni mint egy női mellet,hanem inkább olyan hegyes féle.Előre félek hogy jövőre a középsuliban emiatt fognak csufolni és kiközösíteni.
Mostanában kb 1 hete járok konditerembe és kifejezetten csak a mellizomra gyúrok.Eddig nem vettem észre változást.
-hogy lehetne eltüntetni?
-illetve miért van ez?
Ha nagyon fáj a mellszövet, és csomót érzel, feltétlenül menj el orvoshoz. Először ki kell zárni a daganatot (férfiaknál is létezik emlődaganat, nagyon ritka), de inkább a hormonális változások miatt lehet.
Nekem kamaszkoromban egy -két napig nagyon féjt, és emlékszem, volt egy hét, amikor annyira fájtak a heréim, hogy majd megőrültem a fájdalomtól, de elmúlt.
Ha tartósan fennáll a panasz, azért nem árt, ha orvos is látja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!