Fiú vagyok és viszonylag nagy a mellem . Valaki segítene?
Figyelt kérdés
13 éves létemre elég alacsony vagyok pontosan 152cm kb 47kg
és a hasam is elég nagy tehát én arra gondoltam hogy a súlyom miatt...tehát ha fogyózok akkor lemehet a mérete ?
2013. márc. 6. 21:07
1/13 anonim válasza:
Hamarosan növésnek indulsz,és elfog tünni.
Eszedbe ne jusson a fogyózás,mert egy dekát sem fogsz leadni.Ahogy szervezeted észre veszi kevesebbet viszel be,
azzonal védekezik a súlycsökkenés ellen .
2/13 anonim válasza:
Hamarosan növésnek indulsz,és elfog tünni.
Eszedbe ne jusson a fogyózás,mert egy dekát sem fogsz leadni.Ahogy szervezeted észre veszi kevesebbet viszel be,
azzonnal védekezik a súlycsökkenés ellen .
3/13 A kérdező kommentje:
És ha edzenék tehát "izmosítanám" ?
2013. márc. 6. 21:13
4/13 anonim válasza:
A mozgással több eredményt érsz el .
5/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a választ mert legalább tudom akkor mit kell csinálni......mert már kezdem cikinek tartani páran meg is említették(lányok is)
2013. márc. 6. 21:17
6/13 anonim válasza:
Nagyon szívesen,szorgalamas legyél ,meg lesz a látszata is
7/13 anonim válasza:
Sajnos van olyan betegség(gynecomastia)amikor a férfiaknak nagyobb a mellük az átlagnál. Ez általában serdülő korban keletkezik.Azt,h Neked van-e ilyen bajod hormonvizsgálattal lehet eldönteni.
8/13 anonim válasza:
Kedves 7 es,ha azt irta hogy nagy a hasa,akkor nem lehet egy beesett mellü sem .Így arányos a testalkata .
9/13 anonim válasza:
Más a beesett mell és más az,ha egy férfi kifejezetten a mellét érzi nagynak.A nagy has nem feltétlenül jár együtt a mell nagyra növésével.Ráadásul olyan marha nagy a hasa sem lehet,mert a 152 cm-hez a 47 kg nem túl sok.
10/13 A kérdező kommentje:
Nem nem sok de valamiért nagyobb a hasam mint az osztálytársamnak aki kb ilyen magas és 5
2013. márc. 7. 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!