Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan szabadulhatnék a...

Hogyan szabadulhatnék a kövérség rabságától?

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet,hogy ugye fejben dől el ez az egész. Megnehezítik a helyzetem,hogy nem megfelelőek a körülmények ma is mi van itthon? Hamburger főtt kaja helyett,krémek,ropi,túrórudi miért nincs egészséges étel? Kifogás: nem tehetjük meg túl drága... a nagy lófüttyött!

A nagy baj,hogy úgy gondolom már én is hogy ez a helyes. Miért is kínozzam a szervezetem ha a hízlaló kaját kívánja..miért is ne egyek ma is unalmamba sokkal többet mint amennyit kívánok. Minek sportoljak fárasztó nem tesz jót beteg leszek tőle. Tehát miért gondolom így hogyan változatassak,fogynom kéne..Mit tegyek?

2013. jún. 28. 14:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Ezek szerint nem laksz még külön.
2013. jún. 28. 14:51
 2/4 anonim ***** válasza:
95%

"Minek sportoljak fárasztó nem tesz jót beteg leszek tőle"

...............................................................

2013. jún. 28. 15:01
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél magadnak olyan kajákat, amiket megennél, ha nincs otthon olyan, sportolni pedig lehet úgy is, hogy nem leszel beteg tőle. Miért is lennél beteg a sporttól?
2013. jún. 28. 15:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Valóban, ha télen kint futsz még a nózid is kipirosodik.
2013. jún. 28. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!