Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan szabadulhatnék meg a...

Hogyan szabadulhatnék meg a hasamon lévő hájtól? Valami jó hasformázó gyakorlat?

Figyelt kérdés

Nem vagyok egyáltalán kövér, csak a hasam nagy :(

Ha kevesebbet eszek, akkor eltűnik a mellem, de a hasam megmarad... Ha felülésezek, akkor a háj alatt beizmosodik, de akkor sem látszik változás.

2013. máj. 9. 18:25
 1/7 anonim ***** válasza:
Valami tipp nekem is kene :-/
2013. máj. 9. 18:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Rubint Réka tornái szerintem nagyon hatásosak. Érdemes kipróbálni.
2013. máj. 9. 19:00
 3/7 anonim ***** válasza:

Nincs helyi zsírégetés.

Semmiféle izommunka nincs hatással az izom felett levő zsírra. Nincsenek fogyasztó gyakorlatok.

Zsíreltüntetéshez diéta, ha tetszik, ha nem. Edzeni ettől még kell, csak az izom nem fejlődik tőle, hanem csak nem tűnik el.

2013. máj. 9. 19:45
 4/7 A kérdező kommentje:

Utolsónak: nem a diétával van bajom, hanem azzal, hogy 58kg vagyok(170 magas),ha fogyok akkor csontsovány leszek, de a pocak ottmarad. ezt onnan tudom, mert próbáltam, diétáztam, mellette edzettem, és lefogytam 53kg-ra, borzalmasan néztem ki és borzalmasan éreztem magam, de a nagy has megmaradt akkor is....

Második: Rubint Rékát találok a youtubon?

2013. máj. 10. 06:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Akkor túl kevés izom van rajtad, azzal kéne foglalkozni. Tömegnövelő étrend, meg valami edzés, normális edzés, nem rubintréka. Videók közül bodyrock.tv, de a legjobb lenne valami konditerem vagy a fegyencedzés.
2013. máj. 10. 09:08
 6/7 A kérdező kommentje:

Valóban nem vagyok túl izmos :(

Sajnos konditeremre meg ilyesmire nincs pénzem, szóval valami itthoni ingyenes megoldás kéne...

2013. máj. 12. 20:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Bodyrock.tv vagy fegyencedzés (saját testsúlyos gyakorlatok, van könyv is, de annak a kondifikázós részét nem kell elhinni).
2013. máj. 12. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!