Hogyan szabadulhatnék meg a hasamon lévő hájtól? Valami jó hasformázó gyakorlat?
Nem vagyok egyáltalán kövér, csak a hasam nagy :(
Ha kevesebbet eszek, akkor eltűnik a mellem, de a hasam megmarad... Ha felülésezek, akkor a háj alatt beizmosodik, de akkor sem látszik változás.
Nincs helyi zsírégetés.
Semmiféle izommunka nincs hatással az izom felett levő zsírra. Nincsenek fogyasztó gyakorlatok.
Zsíreltüntetéshez diéta, ha tetszik, ha nem. Edzeni ettől még kell, csak az izom nem fejlődik tőle, hanem csak nem tűnik el.
Utolsónak: nem a diétával van bajom, hanem azzal, hogy 58kg vagyok(170 magas),ha fogyok akkor csontsovány leszek, de a pocak ottmarad. ezt onnan tudom, mert próbáltam, diétáztam, mellette edzettem, és lefogytam 53kg-ra, borzalmasan néztem ki és borzalmasan éreztem magam, de a nagy has megmaradt akkor is....
Második: Rubint Rékát találok a youtubon?
Valóban nem vagyok túl izmos :(
Sajnos konditeremre meg ilyesmire nincs pénzem, szóval valami itthoni ingyenes megoldás kéne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!