Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Azok akik a suliban ilyen...

Azok akik a suliban ilyen szerencsétlenek voltak, azoknak hogy alakult később az életük?

Figyelt kérdés

Azokra gondolok akik ilyen csöndes, nem voltak barátai, sem kapcsolata, egyedül ült többségében.

Az ilyen fiataloknak hogyan alakult később az életük?

tegnap 20:44
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
ugyanolyan szerecsétlenül
tegnap 20:48
 2/7 anonim ***** válasza:
36%

Sz@rul.

Csöndes vagyok ma is.

Nincsenek barátaim.

Nincs kapcsolatom.

Egyedül vagyok.

tegnap 20:53
 3/7 anonim ***** válasza:
83%
Nem lehet ennyiből megmondani. Lehet valaki jó tanuló és okos is attól hogy a gyerekkorban a 'nyomi' osztálytárs kategóriába sorolták a többiek és nem barátkoztak vele. Lehet valami spec. hobbi vagy sport vagy művészeti ág amiben tehetséges és ki tud bontakozni. Én iskolás koromból a "menő" csajok általában hozzámentek a menő fiókhoz húszas éveik elején. Aztán már 26-28 évesen két gyerekkel + x kilóval elvált anyukák lettek, akinek a férjük lelépett egy ropogósabb fiatalért. Én aki nem voltam "menő", csak simán jó tanuló egyetemre mentem. Egyetem után találtam meg a páromat. Semmi problémám az életben, normális munkahely, normális férj jó egzisztencia. Nem cserélnék egyik sztárolt volt osztálytársammal sem.
tegnap 21:02
 4/7 anonim ***** válasza:
63%
A csöndes egyenlő a szerencsétlennel? :D mióta?
tegnap 21:03
 5/7 anonim ***** válasza:

Egyke gyerek vagyok, magamnakvaló. Suliban, felnőttoktatásban, egyetemen első években mindig egyedül ültem és félrevonultam szünetekben, de valahogy mindig mellém szegődött egy-egy másik csendes ember.

Munkában ha olyan napom van akkor tudok nagyon társasági ember lenni, szeretnek velem dolgozni, bár engem rendesen lefáraszt ez a sziporkázás nap végére. Ha zárkózott emberrel kell együtt dolgoznom annak csak örülök, utálok beszélgetni.

Azt mondhatom jó karriert futottam be, szeretem a munkámat is, de a sikeremet annak tudom be inkább, hogy amíg mások szociális életet éltek, bulizni, szórakozni jártak, én egyedül tanultam, és fejlesztettem magam.

tegnap 21:07
 6/7 anonim ***** válasza:
19%

Kèrdező? Az sosem jutott eszedbe, hogy az általad szerencsètlen címkével felruházott egyénekhez esetleg odaülj néha pár szót beszèlgetni? Ja nem, mindjárt gondoltam.

Hidd el, sok ember szemében a te fajtád is elég szerencsétlen.

Amúgy kérdésedre válaszolva, képzeld én is egy introvertáltabb típus voltam, csendesebb, jó tanuló. Kapcsolatom nem volt akkoriban, mert nem éreztem szükségét, hogy kiélt k*rva legyek már 16 évesen, mint a hozzád hasonlók :D és sok barátom sem volt, mert a közösség többsége hozzád hasonlóakból állt.

Sikeres szakember lettem a pályámon, màr pàr éve boldog házasságban élek, minden szupi, barátok esetén maradtam a minőségnél, mint sem a mennyiségnél.

A kérdésed szörnyen irritáló, fellengző, látszik hogy te vagy a szerencsétlen, mert lenézed azokat, akik nem olyan nagyhangú, arrogáns egyedek mint te. Sok ilyennel találkoztam, mint amilyen te is vagy. Sok sikert a jövődben, egyszer talàn benő a fejed lágya.

tegnap 21:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Én nagyon kikupálódtam abból a helyzetből és társaságok mókamestere lettem. Bár szoros barátságból csak 3 van, de teljesen elég. Egyébként elvileg spektrumzavaros vagyok, de gyerekkoromban nem diagnosztizáltak. Most meg már mindegy. Ráadásul olyan szinten kikupáltam az egészségemet is már 30 év felett, hogy a koromat is letagadhatom és a legrégebbi osztálytársak nem ismernek fel. Kereken 30 évesen konkrétan látszott rajtam a 30 év, azóta 30 sem. Mintha nem ugyanaz lennék, senki nem gondolta, még a saját anyám sem.
tegnap 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!