Csak én vagyok ilyen szerencsétlen vagy más is szokott ennyi pénzt elveszíteni, bukni?
- Még pár éve elveszítettem az Iphone11 Prom. Egy házibuliba ellopták amíg szaunában voltam. Sose derült ki ki volt, nagyon sokan voltunk kb 100an tele ismeretlennel. Akkori használt értéke 200ezer.
- Gyorshajtás (tudom saját hibám de kb 300ezer az összes, egyszer nagyon csúnyán megbüntettek külföldön az 240 ezrembe fájt)
-Szerencsejáték ( A többihez képest nem sok kb 100k)
Nektek mik vannak ilyenek amin buktatok fölöslegesen pénzt? Bármi ilyen pl elhagytal valami nagy erteku dolgot, kocsivetel utan nagy szervizeles, szerencsejatek nagy buko, nagy buko befektetesen stb barmi ilyet mondhattok, vagy csak en vesztek allandoan ennyi penzt foloslegesen?
Tavaly januárban telefont kellett cserélnem, februárban mosógépet, márciusban autó gazdasági totálkár.
Addig azt hittem biztonságos a tartalékom mennyisége, de azóta sem térek magamhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!