Miért lehet az ha valakit hetek óta sorozatosan szerencsétlenségek érnek? Mit lehet tenni olyankor?
Mert csak a negatívra fókuszál, nem veszi körbe magát pozitív gondolatokkal.
Saját példám: anyukám egy csütörtöki napon halt meg. Elkezdtem utálni a csütörtöket. Erre onnantól kezdve minden csütörtökön valami rossz dolog történt. Ismertem a vonzás törvényét, úgyhogy alkalmaztam is. Megváltoztattam a gondolkodásomat és láss csodát, azóta nincsen ilyen balszerencsés csütörtökök.
Sokszor az ember saját maga teremti a valóságát a gondolataival, rezgésével.
Ennek két lehetséges oka van, és általában egyszerre is jelen vannak.
1: nem balszerencse-, hanem hibasorozat. Valami elvonja a figyelmedet, ezért hibázol, ami megint elvonja a figyelmed és szüli az újabb hibát. Otthon reggel összeveszek gyerekkel, és ezen pörög az agyam útközben, ezért megpatkázom a gumit, amitől defektet kapok. Másnap, amikor kifizettem az új gumit, azon agyalok, hogy lehetek ennyire szerencsétlen, és fent hagyom a telefonom a kocsi tetején, majd elindulok.
2: valójában szó sincs pechsorozatról, csak rossz passzban vagy, és minden kellemetlenségre felháborodsz, hogy "na már megint". Nekem szinte minden hónapban csináltatni kell valamit vagy az egyik autón, vagy a biciklimen, vagy a házon, kivéve, ha a családból megy valaki egy k.rva drága orvoshoz, mert akkor nem csináltatom meg, mert nem fussa rá. Ez nem balszerencse, hanem az a jó k.rva élet; ez a része nem kellemes, de mindenkié ilyen.
Kotelezo potkereket meg emelot tartani a csomagtartoban.
Az elavult telotol jobb,h megszabadultal. Most kegabb megtudod,hogy az ajfont be tudod allitani,h megtalald illetve az ujra a regi osszes fotojat stb-jet 2 perc alatt rahuzod a regi telod id-ja segitsegevel. Mindened felhoben van,nyugodtan vehetsz barmikor ujat .
Ha negfelelo csaladbol jott es a kezdokdokernyon latszik meg van benne telszam,akkor konyorognek,h visszaadhassak. (Tapasztalat.)
Ha nem eleg uj a verdaja,akkor egyre tobb zseton kell a javitasra. Ez ne szerencse kerdese,hanem elhasznalodas. Ha szegeny lenne,eladna vagy maga szerelne. (Budapesten van berelheto autoszerelomuhely szerszamokkal.)
"Megátkozta egy cigányasszony."
A jó emberekről lepereg az átok! 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!