Volt olyan korszak az életetekben, amikor állandóan szeréncsétlenségek, negatív események történtek veletek?
Amióta bejött a covid, azóta van jön a szerencsétlenség a szerencsétlenség hátán..
Többnyire iskola,magán életi dolgok
Uh, igen; 2021.
Abban az évben voltam gólya egyetemen, és az online oktatás elég szépen megviselt. Itthon állandóan veszekedések voltak, mindenki összekapott mindenkivel, a szeretett sportom is abbahagytam. Ez mondjuk cifrább volt annál ("bullying" határát súrolták az ottaniak az irányomba). Sok barátot vesztettem el. Nagyon durván felerősödött a szorongásom, mély depresszióm is lett, és még megy tovább a lista.
Azóta (lekopogva!) mérföldekkel jobb a helyzet már, szerencsére, viszont #1 által említett periodikusságot látom az életemben én is. 2021 és 2022 esetén is a legdurvább mélypontok március-áprilisban, illetve november-decemberben voltak. Remélem ez idéntől kezdve megtörik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!