Állandóan állandó jelleggel mindig bőgök,sírok, zokogok magamban és azt sem tudom, hogy mit tegyek nagyon rosszul érzem magamat a bőrömben mit csináljak most komolyan tényleg!?
Egyre jobban csak megunom az egy életemet azt érzem.
Csak tudnám a hirtelen halál módját szabadulhatnék meg ettől a nagy nullától,semmitől.
Az egész emberi életem így telt el keserűen bánkódva bánatosan depressziósan és pánikolva szorongva bél gyomor idegeséggel fosással meg ételt visszahányva az utóbbi néhány pár évben még ez is van minden rossz negatív mellett:'-(:-(:-s
Ez a nyűg teher a sors keresztje.
Bár le pakolhatnám magamról.
Nem szabadna már rég élnem.
Nem is értem ezért minek kellett két gyerek én meg a bátyám a szüleimnek.
Komolyan tényleg meleg érdeklődésű is vagyok egy beteg sérült.
Nagyon nagy kár volt ezért a világra jönnöm
De mostmár mit tudok tenni ráveszem magamat egy befejezett öngyilkosságra.
Leugrok a hídról a dunába vagy mittudomén.
A korlátról bele a vízbe.
Ha egy parányi lehetőség lenne, hogy jobb legyen, hogy legalább az elviselhetetlen ne legyen annyira elviselhetetlen, akkor azért összeszedném minden erőm. Annyira erős vagy, hogy eddig kibírtad ilyen állapotban.
Az állandó sírás ezért lehet, hogy valahogy oldódjon az a sok felgyülemlett fájdalom, elfojtott gondolatok tömkelege.
Senkit nem érdekel a környezetben, hogy a "padlón" vagy? Jézusnak is segítettek a keresztet cipelni. Neked is segíthetnek. Ne haragudj a példáért ha nem vagy keresztény.
Ez nem gyengeség ha elfogadjuk, magától ritkán múlnak el a komoly lelki problémák.
De nem akarok már tovább kínlódni szenvedni vegetálni vergődni magammal legyen végre örökre elég volt belőle!
Nem akarok totál teljesen teljes mértékben belebrtegedni ebbe az egészbe és kikészülni.
Nem vagy rossz ember, hiszen nem kívánod másnak a szenvedést. Megértem, teljesen megértem, hogy elfáradtál és végre levegőt akarsz venni. De mindig van 3. út vagy 4. 5., nem kizárólag a halál vagyis hiszem, hogy a helyzetedben nem jelent megoldást. A sebeket is bekötözzük, ellátjuk akármilyen állapotban van és képes a gyógyulásra.
Bocsáss meg, hogy nem tudok segíteni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!