Állandóan állandó jelleggel mindig bőgök,sírok,
zokogok magamban és azt sem tudom, hogy mit tegyek nagyon
rosszul érzem magamat a bőrömben mit csináljak most
komolyan tényleg!?
Figyelt kérdés
Egyre jobban csak megunom az egy életemet azt érzem.
Csak tudnám a hirtelen halál módját szabadulhatnék meg ettől a nagy nullától,semmitől.
Az egész emberi életem így telt el keserűen bánkódva bánatosan depressziósan és pánikolva szorongva bél gyomor idegeséggel fosással meg ételt visszahányva az utóbbi néhány pár évben még ez is van minden rossz negatív mellett:'-(:-(:-s
Leéltem már bőven dögével annyi életévet és időt, hogy tudjam hogy viszonyulnak én hozzám az emberek tisztelt felhasználó.
Az a rengeteg sok bántás támadás megaláztatás megszégyenítés fizikailag lelkileg is bántottak és ez eltart életem végéig napjainkig akárcsak egy chaten videochaten át keresztül.
Vagy itt a gyakorin is.
2023. febr. 28. 23:45
13/20 anonim válasza:
Azok az emberek akik csak bántani, és gyötörni akarnak téged, azoknak nem szabad helyet adni. Akármit is csinálnál, akármennyire is megváltoznál mindig találnának valami új okot ami miatt beléd köthetnek. Nem szabad rájuk figyelmet sem fordítani. Hanem mindenek ellenére azt kell üldöznöd, és tenned amit te a saját akaratod alapján a legjobban szeretnél tenni, és ami legboldogabbá tesz. A körülmények amiket rád tesznek mások az csak egy sötét valóságnak a ködje, amitől úgy tudsz megszabadulni hogyha nem veszed észre többé azt, elfelejted a ködöt, és haladsz tovább előre a saját kiutadat faragva a ködből.
2023. márc. 1. 00:25
14/20 A kérdező kommentje:
De szépen leirta mégis minden nagyon nehéz és kőkemény.
2023. márc. 1. 00:38
15/20 A kérdező kommentje:
Ráadásul aki,vagy akik bántani és támadni szándékoznak fizikailag tetleg lelki szóban verbálisan mindenhogyan azok azt így is úgy is megteszik merthogy mivelhogy gyenge vagyok.
2023. márc. 1. 00:49
16/20 anonim válasza:
Keress egy pszichológust! Mindenre van megoldás.
2023. márc. 2. 14:48
17/20 anonim válasza:
Kérdező!
Te sokkal több szeretetet és megértést érdemelsz annál, amit kapsz! Megérdemelnél egy szerető, békés, harmonikus családot, jóllehet ezért neked is tenned kell. Alakíts ki jobb kapcsolatot a környezetedben élőkkel!
2023. márc. 3. 01:41
18/20 anonim válasza:
Pszichológus, vagy pszichiáter kell neked, hiszen egyértelműen az idegösszeomlás jeleit mutatod.
2023. márc. 3. 12:02
19/20 anonim válasza:
Hány éves vagy?
2023. márc. 3. 13:13
20/20 anonim válasza:
Szedd már össze magad... Teljesen mindegy hogy mi a problémád ha kiírod ide a kérdésedet attól nem lesz jobb. Ne azt hiányold amid nincs hanem annak örülj amid van. Én is voltam ilyen helyzetben 9.ben egy lány miatt úgy voltam az életemmel hogy egy katasztrófa,közben meg voltak barátaim,családom,helyem ahol aludhattam és elég sok más. Ha neked nincs is meg ez mind akkor se kell depressziózni,valamid biztos hogy van. Egyszer élsz ha így akarsz élni az csak a te hibád. Mindenkinek vannak rossz napjai senkinek sem tökéletes az élete,de nem sajnálkozni hanem cselekedni kell. Jelenleg 11.es vagyok és ez az egész egy 17 éves embernek a világnézete. Tűzz ki célokat érd el őket és ilyen egyszerű. 2 éve egy lány volt minden álmom most meg egy saját hajót szeretnék és egy szép házat,egy szép családot és még jó sok mindent. Ennek elérése érdekében tanulok, majd idővel szerzek pénzt és megvalósítom az álmaimat,ha isten is úgy akarja,vagy nem az majd eldől.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!