Minden nagyon gyötör és tönkreteszi az egészségemet teljesen, hogy nem lehetett egy aránylag elégedett teljes értékű hús-vér emberi életem most ez magamban,hogy dolgozzam fel és békéljek nyugodjak meg!?
Igaz az idegeim is kikezdődtek lelki beteg is lettem jócskán meg van mindenféle pszichés zavarom és belszervi belgyógyászati megbetegedéseim is pont emiatt a fogyatékos emberi létezésem mivoltom miatt
Nagyon nehéz kibírni így vagy úgy életem végéig amíg csak élek és meg nem halok értsék/értsenek meg engemet is.
Milyen büfizős kérdésemmel mi lett?
Semmi tart még megnem halok ez a gyomor/nyelőcső-reflux,gyulladásos bél betegség tüneteim is.
6, akkor javaslom járj el kitartóan, ne csak megfordulj.
Egy pszichoterápia évekig is eltarthat, és nem a pszichológus dolga az, hgoy meggyógyítson (aminek passzív résztvevője vagy) hanem rajtad múlik a dolog nagyrésze.
Merthogy amit leírtál, annak a nagy része pszichológiai probléma. Oké, ADHD-t csak tüntetileg lehet kezelni gyógyszerrel, az aspergert meg egyáltalán nem, de a többi az pszichológiai panasz amire pszichológus vagy pszichiáter tud megoldást.
Hátha egy lelkiismeretes szakembert találnék tűt keresek a szénakazalban!!!
Pláne nem hosszú évekre szólóan segítsen énnekem egy hozzáértö egy valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!