Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Örültök hogy végre emberi idő...

Örültök hogy végre emberi idő van? Tököm kivolt már a meleggel

Figyelt kérdés
2022. szept. 19. 15:25
 1/10 anonim ***** válasza:
54%
Én igen! Tavasz, ősz, az a fehér embernek való!
2022. szept. 19. 15:28
 2/10 A kérdező kommentje:
Én a tavaszt nem szeretem mert egyre tovább van világos, meg egyre melegebb van meg virágzik minden, a késő ősz és a tél a kedvencem
2022. szept. 19. 15:33
 3/10 Miss Endzsi ***** válasza:
69%
Imádom a forró nyarat, de szeretem a szép őszi erdőt, a kopasz fákat télen. Egyedül a kora tavaszt utálom, olyankor úgy esik a fény, hogy fáj.
2022. szept. 19. 15:34
 4/10 anonim ***** válasza:
81%
Nekem a nyár a kedvencem, de most jól esett egy kis lehűlés már. Viszont a szept eleje jobban tetszett, a laza pólós idő. Tegnap este már bőrkabátban fáztam.
2022. szept. 19. 15:36
 5/10 anonim ***** válasza:
81%
Kinek mi az emberi idő. Neked ez, nekem pedig a meleg nyári napok. Nem vagyunk egyformák. Nem szeretem a hideget és a korai sötétséget.
2022. szept. 19. 15:37
 6/10 A kérdező kommentje:
Mit lehet szeretni a nyárban? undorító, meg lehet dögleni a melegtől és ha kimegyek az utcára, egyből rámmászik 20 féle bogár
2022. szept. 19. 15:38
 7/10 anonim ***** válasza:
30%
#6: Max az alulöltözött csajok, más tényleg semmi jó nincs benne.
2022. szept. 19. 15:39
 8/10 anonim ***** válasza:
84%

Kérdező, mit nem tudsz azon megérteni, hogy nem vagyunk egyformák? Én se esek neked, hogy mit lehet szeretni, az esős, ködös, hideg őszben, csak mert én a nyarat szeretem.

Nyáron meleg van, sokáig van világos, a természet zöld, ha éppen nincs aszály és kap esőt, lehet menni nyaralni, csivitelnek a madarak, nyári zivatar után jön a szivárvány, ha süt a nap is, jól esik a fagyi, nem kell több kg ruhát magamra venni..stb.

2022. szept. 19. 15:48
 9/10 anonim ***** válasza:
77%
Én is örülök, hogy elmúlt a kánikula, habár ez a hideg szél elcsitulhatna egy kicsit, mert nem túl kellemes.
2022. szept. 19. 15:54
 10/10 anonim ***** válasza:

Nagyon fázós vagyok, tehát nem örülök, hogy eljött az ősz. Nekem a nyár való, lehetőleg 30 fok fölött.

Májustól kezd kellemesebb lenni, 25 foktól azt mondom, nincs hűvös.

30-35 fok között mondom azt, hogy jó az idő, ekkor vagyok eleven.

35 fok fölött mondom azt, hogy most már meleg van.

Mindenki más, és másként éli meg az évszakok váltakozását. Te a telet szereted, én a nyarat. De mindannyiunknak eljön a maga kedvenc ideje.

2022. szept. 20. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!