Minden nagyon gyötör és tönkreteszi az egészségemet teljesen, hogy nem lehetett egy aránylag elégedett teljes értékű hús-vér emberi életem most ez magamban,hogy dolgozzam fel és békéljek nyugodjak meg!?
Igaz az idegeim is kikezdődtek lelki beteg is lettem jócskán meg van mindenféle pszichés zavarom és belszervi belgyógyászati megbetegedéseim is pont emiatt a fogyatékos emberi létezésem mivoltom miatt
Nagyon nehéz kibírni így vagy úgy életem végéig amíg csak élek és meg nem halok értsék/értsenek meg engemet is.
Megjártam már ezt is rossz a tapasztalatom a magán szakrendelésről is.
Csak a pénzt kérik el és szedik be.
Hát pedig nincs más választásod.
Léteznek jó pszichoterapeuták, bár tény, hogy nem mindig egyszerű megtalálni a nekünk megfelelőt.
Antidepresszánst persze eszerezhetsz, de az önmagában csak függővé tesz, ideiglenesen elnyomja a tüneteket, de a bajaidat nem fogja meggyógyítani.
Mert a bajaid pszichológiaiak, tehát van rá megoldás.
Szia, hány éves vagy? Lány vagy vagy fiú bocsi nem tudom kivenni az írásodból.. Hasonló gondjaim vannak, ha szeretnél beszélgetni írj akár itt akár facebookon, ha szeretnéd privátban megírom az elérhetőségem.
Am 26 éves lány vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!