Miért történt velem ennyi szerencsétlenség Hollandiában?
Figyelt kérdés
Ahogy kijöttem életembe először külföldre, máris a céges kocsival volt egy defektem, a közvetítő ügynökség nem adott sokszor munkát, a telefonom is elromlott, most ráadásul adóssággal megyek vissza Magyarországraszept. 30. 23:20
4/6 anonim válasza:
Nem ismerem a pontos körülményeket, de lehet h ezt meg tudtad volna előzni egy kicsivel több odafigyeléssel, plusz peched volt. Ennek a két tényezőnek a valamilyen arányú keveréke miatt történt veled mindez.
Értem, hogy most nagyon el vagy kenődve, de csak 2 közhelyet tudok idézni: "ilyen az élet, de lesz majd jobb". De ezt komolyan is gondolom, tényleg lesz majd jobb. Nekem nem kellett külföldre mennem egy ilyen pofáraeséshez, itthon is simán megoldottam :D Párszor visszapörgettem a fejemben a történteket, láttam h mit tudtam volna elkerülni, ha kicsit jobban odafigyelek a buktatókra, aztán újra nekivágtam, megugrottam a korábbi akadályokat, jöttek helyettük mások, de már kicsit felkészültebben vágtam bele az egészbe.
Szóval kitartás!
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen #4, de nagyon elvagyok kenődve, sosem volt szerencsém a pénzzel
okt. 1. 03:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!