Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 30 éves leszek már és soha...

30 éves leszek már és soha sem voltam a csúcson, egy szerencsétlen vagyok, ez után már csak rosszabb lesz?

Figyelt kérdés
Itt vagyok lassan 30, komoly barátnőm nem volt, karriert nem értem el, annyi hogy nincs hitelem, sosem voltam nyaralni, igazából létminimum szinten élek, és nem járok el sehova, mert nincs egy barátom sem

dec. 1. 18:20
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Előre nem lehet tudni.
dec. 1. 18:22
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Húzd ki a seggedből a fejed, kezd el fejleszteni magad, olvass, tanulj... még akármi lehetsz...

30évesen voltam kezdő a szakmámban, ma egy 17fős céget vezetek. Tavalyi évben 430milliós netto árbevételem volt.

dec. 1. 18:23
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Mi lenne rosszabb?

Ha tudod fizetni a sarcot a házad és a neted megmarad.

Mi akadályoz meg, hogy eljárj valahova és ismerkedj? Félsz hogy nem fogadnak el? Mész máshova, egyszer csak elfogadnak. Szerintem olyan szintű felesleges megfelelési kényszer van saját magaddal szemben hogy ez akadályoz mindenben, pedig teljesen értelmetlen az egész, legalábbis a kérdésedből ez jön le, mert félsz hogy mások megvetnek ezért megkérdezed pedig csak le kellene magasról fosni.

dec. 1. 18:30
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
akkor épp itt az ideje elkezdeni fejlődni
dec. 1. 18:31
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
A szüleid vastagon lerombolták az önbizalmadat, az tuti.. Gratulálok nekik! Gondolom normális gyerekkorod se volt, csak cirkusz, toxikus szülőkkel..
dec. 1. 18:33
 6/19 A kérdező kommentje:
Hát nekik is közük van ehhez, amint 18 lettem, csak terheket pakoltak rám
dec. 1. 18:39
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
6# Sejtettem... Ìgy megy ez.
dec. 1. 18:43
 8/19 A kérdező kommentje:
Mindegy, ez van, de nem haragszok rájuk, csak távolság tartó vagyok velük is
dec. 1. 18:46
 9/19 anonim ***** válasza:
69%
30évesen már nem okolhatod a szüleidet azért mert szar az életed.
dec. 1. 19:42
 10/19 anonim ***** válasza:
57%
9# Dehogynem..
dec. 1. 19:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!