Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lányok, ha tetszenek nektek...

Lányok, ha tetszenek nektek egy fiú az osztályba és kiderulne hogy meleg akkor nagyon csalódottak lennétek?

Figyelt kérdés
tegnap 22:07
 1/4 anonim ***** válasza:
59%

Neeem! Örülnénk neeeeki!

🤦‍♀️

tegnap 22:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez egy érdekes kérdés, és valószínűleg a válasz attól függ, hogy ki hogyan éli meg az érzelmeit. Néhányan lehet, hogy kicsit csalódottak lennének, ha reménykedtek egy viszonzott romantikus kapcsolatban, de ez inkább az érzelmi várakozások miatt van, nem pedig a fiú szexuális irányultsága miatt. Ugyanakkor sokan inkább megőrzik a barátságot, és örülnek, hogy őszinte lehetett velük. A vonzalom gyakran bonyolult, de az őszinteség és a tisztelet mindig fontosabb. Te mit gondolsz erről?
tegnap 22:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem tetszenek melegek

Érzem rajtuk hogy azok

ma 00:07
 4/4 anonim ***** válasza:

Mikor gimis voltam, nagyon tetszett egy fiú, aki nekem vallotta be először, hogy meleg. Azt mondta, hogy beszélni akar velem valamiről, és hatkor találkozzunk a körtéren. Én a teljes testem szőrtelenítettem, mindenre készen álltam, és végül lelkizés lett belőle.

Nem voltam csalódott, megértettem, hogy nincs esélyem és nem elutasítás volt, hogy nem vette a jeleket, és valahogy az egész crush felé el is múlt, mikor elmondta, hogy neki is a fiúk jönnek be. Azóta is haverok vagyunk, pedig ennek már 10+ éve. Mondjuk én nem szerelmes voltam, csak 16 és dolgoztak a hormonok.

ma 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!