Léteznek olyan meleg srácok, akik kinézetre maszkulinak,
viselkedésben viszont nem feltétlenül?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogyha egy társaságban feloldódnak, akkor kicsit “melegesen” viselkednek, (nyilván nem túlzásba esve) viszont az utcán sétálva egyáltalán nem látni, hogy melegek lennének.
Aki ismer ilyet, az hogyan írná le az adott személyt? Feltűnőbb, vagy inkább visszahúzódóbb jellem?
Direkt nem ismerkedés kategóriába írtam, mert nem ismerkedni szeretnék, csak érdekel, hogy vannak-e 😅
ma 15:04
1/9 anonim válasza:
Ha jól értem nem jössz be egy pasinak, erre szeretnéd belelátni azt, hogy "biztos meleg", és erre keresel megerősítést magadnak. Nice...
ma 15:15
2/9 A kérdező kommentje:
#1 Nem, nem talált :)
ma 15:19
3/9 anonim válasza:
Nálam nagyon kismértékben van ilyen, de csak poénból. Illetve a fordítottja is igaz rám: egyszerű - mégis színes - kinézetem van és közben nagyon karakán megmondó személyiség vagyok. Amilyet nem gondolnak melegről. Tehát sokféle skálán tudok mozogni, de esetek nagy többségében el sem hiszik rólam a melegséget.
ma 15:24
4/9 anonim válasza:
A melegek között vannak "klisé-melegek" nöies kinézettel és viselkedéssel, vannak, nöiesebb kinézetüek átlag férfias viselkedéssel, kifejezetten férfias kinézetüek nöiesebb viselkedéssel, és rengeteg olyan, aki határozottan férfias kinézetü erösen férfias viselkedéssel.
Ránézetre, viselkedés alapján nem lehet eldönteni, ki meleg és ki nem.
(Csak érdekességképpen, rengeteg sportoló - izmos, férfias -,szinész - szintén férfiideál tipus - meleg, csak korábban a többség nem merte felvállalni, ma már többen megteszik)
ma 15:33
5/9 anonim válasza:
Wtf, ez nem egy személyiségjegy, hogy látszódjon, attól hogy valaki meleg nem lesz nőiesebb, vagy kevésbé maszkulinabb.
ma 15:51
6/9 anonim válasza:
Van ilyen ismerősöm igen. Sőt, ő viselkedés alapján sem tűnik melegnek, nem mondanám meg róla soha ha nem ismerném
ma 16:00
7/9 anonim válasza:
Szerintem nem léteznek melegek csak rosszindulatú emberek akik ráaggatnak jelzőket egyesekre. Nem normális hogy egy ember a saját neméhez vonzódjon mert szaporodás képtelen lenne ami létfontosságú a fajfennmaradáshoz..a cseles spermák szokták a vetélytársaikat leszólni, hogy övék legyen a kiszemelt nő vagy éppen fordítva.. azaz a női vetélytársak egymást szólják le/ titulálják melegnek hogy övék legyen a kiszemelt férfi..
ma 16:21
8/9 A kérdező kommentje:
#7 Köszönjük Emese.
ma 16:29
9/9 anonim válasza:
A természetben is előfordul homoszexualitás, szóval ha úgy vesszük, "természetes".
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!