Azt vettem észre hogy nem élik olyan életet mint az emberek nagy része, ezért nem nagyon alakulnak ki kapcsolatok. Mit lehet tenni?
Fiatal srác vagyok, hivatalos felnőtt már de nem érzem még annak magam.
És megfigyeltem hogy nem nagyon vannak kapcsolataim, nem nagyon van "életem" úgymond.
Amíg tanultam addig minden nap szinte beszélni kellett emberekkel suliban. Akkor se voltak nagyon barátaim 1-2 max. De most meg 1 régi barátom maradt meg, de csak azért mert ő is ilyen mint én.
De középiskolás éveim alatt azért próbáltam nyitni random emberek felé (suliba nem bírtak és én se őket).
Például sokat játszottam és akkor ha ott megismertem valakit akkor próbáltam beszélgetni vele. Persze nagyon sok emberből 1-2-vel sikerült normálisan beszélgetni pár hónapig. De aztán ahogy kiderült hogy nem vagyok az a társasági ember, nem járok sok helyre, nincs snapem/instám, nem küldözgetek képeket, nem bulizok, nincsenek barátaim... Így aztán lekoptattak.
És én nem is akarok feltétlen ilyen életet élni, csak pár embert/párt szeretnék magamhoz közel engedni, de így lehetetlen szinte.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!