A haveri majd a baráti kapcsolatok hogyan alakulnak ki? Hogyan szokott ez menni általában?
Figyelt kérdés
Mert nekem nincsenek barátaim, nem tudok ismerkedni valamiért, ezért kíváncsi vagyok hogy ez átlag emberek között hogyan zajlik. Fiúknál, mert én is fiú vagyok.2015. márc. 5. 17:24
1/1 anonim válasza:
A fiuk szerintem gyorsan össze tudnak barátkozni én ugy vettem észre. Meg elég lazák nem ugy mint a lányok hogy sokszor sok mindenen megharagszanak a másikra vagy "hisztiznek" szerintem ha odamész egy általad szimpatikusnak vélt fiuhoz és beszélgetsz vele mondjuk hogy hogy van vagy ha nem ismered még őket akkor megkérdrzed hogy hívják mit szeret csinálni van e hobbija vagy ilyesmi :-) ha pedig van közös témátok akkor az nagyon jó hisz lesz miről beszélgetni vagy elmentek együtt mmás haverokkal is valahova meg ilyesmi :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!