Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A kapcsolatok elején általában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kapcsolatok elején általában már van szerelem?

Figyelt kérdés

Vagy csak vonzódás?

Mert én szerelmet nem érzek egyáltalán, és ilyen kapcsolatba nem akarok belemenni.

Vagy az elején más sem érez szerelmet? Az később alakul ki?

2014. máj. 25. 16:25
 1/4 anonim ***** válasza:

az ilyen 1-2 hetes kapcsolatokban biztos hogy nincs

valakinek nem is kell

de szerintem az a normális, ha már szereted, vagy legalább már kezdesz a másik iránt érezni vmit

2014. máj. 25. 16:27
 2/4 anonim válasza:
Először szerelmes vagy,olyannak látod a személyt,amilyet elképzeltél magadnak,utána mikor kezded megismerni,ez átmegy szeretetbe,hogy elfogadod a személyt úgy,ahogy van.Ha nem tetszik amit látsz végül a személyben,akkor annyi.Gondolkozz el azon,hogy megéri-e megpróbálni.Ér-e annyit az egész.Végülis ha egy kis esélyt is látsz arra hogy legyen valami több,akkor próbáld meg.
2014. máj. 25. 16:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem is értem azokat akik szerelem nélkül kezdenek bele 1 kapcsolatba kb zsákbamacska módon. Attól hogy valaki vonzó és bejön, még rohadtul nem biztos, hogy személyiségre/viselkedésre olyan akit el tudnék képzelni hosszútávon... Számomra rohadtul lehetetlen, hogy úgy legyek együtt valakivel hogy előtte nem szerettem már bele.
2014. máj. 25. 16:35
 4/4 anonim ***** válasza:
A férjem 1 hét után vallott szerelmet, aztán én is neki.:) 4 éve vagyunk együtt.
2014. máj. 25. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!