Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, mennyi ideig tartanak az olyan kapcsolatok, ahol ennyire gyorsan zajlanak az események?
Szerintem az előző kapcsolataikból már régen eltüntek az érzelmek, ezért is képesek egymás karjában vigasztalódni ilyen hamar!
Viszont fellángolás is, mert a szerelem kialakulásához sokkal több idő kell.
Velem volt ilyen. Én vagyok a pasi nekem anno már egy ideje nem volt barátnőm, a lány meg szakított a pasijával másnap már randiztunk(már a szakítás előtt is megbeszéltük hogy mi lesz). Az ő részéről fellángolás volt, én meg nem hagytam annyiban és felhúztam az egészet egy komoly kapcsolat szintjére. Az, hogy a végén én voltam aki elszúrta az egészet már egy másik téma.
Egyébként az első 2 válaszoló is jókat mondott, több minden lehet a háttérben.
5-ös vagyok.
Nem vagy maradi és tényleg nem a legtiszteletreméltóbb dolog. Az én esetemben ez úgy nézett ki, hogy a kapcsolat már láthatóan haldoklott. A pasit sem érhette nagy meglepetésként a dolog. Szóval nem egészen úgy volt, hogy egyik pillanatba még minden happy a másikba meg már szoszi van megyek az új pasimhoz.
Szerintem a legtöbb ilyen esetben erről van szó, már amúgy is halálra volt ítélve a kapcsolat. Vagy épp már csak azért vannak együtt hogy ne legyenek egyedül, vagy megszokásból, és még jópár ilyen dolog van.
5-ös, nagyon osztom a véleményedet! :)
Jelen esetben előjelei nem igazán voltak. Inkább csak az utolsó nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!