Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz hogy a netes kapcsolatok 1%-a a beteljesült?
Figyelt kérdés
2013. dec. 10. 09:35
2/10 anonim válasza:
30%-50% is lehet ha pár héten belül találkoztok!
3/10 anonim válasza:
Annyi valószínűleg biztos. Pontos adatot lehetetlen lenne mondani.
Nekünk beteljesült, indulj ki ebből, szóval 0,00000000... megvan,csak a többi kell. ^^
4/10 anonim válasza:
A férjemet neten ismertem meg, igaz eleve ez volt a szándék, hogy megismerjek valakit és neki is ez volt a szándéka. :)
Szerintem igaz az 1%, de 50%-ban rajtunk múlik, hogy beteljesedik-e. :)
5/10 anonim válasza:
Ha beleszámoljuk a 13 évesek "kiraktam, hogy kapcsolatban vagyok vele, mert az menő" divatját, akkor reális az 1%. De nem nehéz ám bekerülni az 1%-ba, csak akarni kell.
6/10 A kérdező kommentje:
Azért irtam 1%-ot mert sokan lejáratják a netes kapcsolatokat..
2013. dec. 10. 10:00
7/10 Noydra válasza:
Nem véletlenül járatják le sokan...
8/10 anonim válasza:
Jaja,és ez nem lejáratás hanem az igazság kimondása.Én is azt szoktam mondani,hogy ha lány az illető akkor van esélye valakit találni ott,de srácként szinte semmi esélye.Én saját tapasztalat alapján írom ezeket,évekig próbáltam összehozni valamit,mindenkinek normálisan írtam,és még csak egy találkozó sem jött össze 3-4 év alatt.
9/10 anonim válasza:
Mi két éve alkotunk egy párt. Badoo-n kezdtünk beszélgetni (nem reklám, csak.... de ez reklám) és tök jól megvagyubk. 21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!