Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vak manapság a szerelem? Mennyire jellemző ez a mai világra vagy inkább az észszerű kapcsolatok a jellemzőbbek?
Figyelt kérdés
Van egy fiú vagy lány és valamiért megszereted, belészeretsz, annak ellenére, hogy olyan hibái vannak, amiért nem jönnél össze vele pl.: olyan csúnya a füle orra, olyan csúnya fogai vannak, ami baromira nem vonz, olyan belső tulajdonságai vannak, amik rosszak, taszítanak, de te VALAMIÉRT szerelmes vagy és tökre hülye és így ilyen tulajdonságokkal is összejönnél vele.
Vagy manapság inkább az a jellemzőbb, hogy tudatosan, választunk párt, azaz menniyre izmos, menniyre igényes, menniyre helyes, menniyre szépek a fogai, esetleg mennnyire gazdag stb stb
2013. júl. 8. 13:35
1/3 anonim válasza:
Ha igazi szerelem, akkor kb. annyira vak, mint kétszáz évvel ezelőtt volt.
2/3 anonim válasza:
ilyen nekem is volt. szerelmes voltam egy lányba, aki belül egy görény volt. de túltettem magam rajta. ráadásul elég hülyén is néz ki visszagondolva. 3 évig szerettem :D
3/3 anonim válasza:
Csak olyanba leszünk szerelmesek aki vonz minket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!