Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni féltékenység ellen?
Bocsi hogy ide írom, de szex-szerelem kategória alatt már nem lehet normális válaszokra számítani... Szóval:
1 éve vagyunk együtt a barátnőmmel, és hihetetlenül féltem, utálom egyedül elengedni bárhova is, nem szeretem ha más srácokkal találkozik és néha ebből van is vita. Sosem voltam féltékeny típus de előző barátnőm megcsalt másfél év után, és már nem merek úgy bízni...:/ Lehet ez ellen valamit tenni? Ötletek, tippek, tapasztalatok?
Legyél bizalmasabb vele és ne tekintsd a tulajdonodnak, és tiszteld meg annyival, hogy felnőtt emberként nem szabod meg neki, hova mehet és hová nem.
Ha lelkileg olyan állapotban vagy, hogy nem tudsz megbízni senkiben, menj el pszichoterápiára és kezeltesd ki magadból, ne másokon éld ki, mert így normális egészséges kapcsolatod nem igen lesz.
Köszönöm a válaszokat!
De, egyfolytában fojtom, csak néha betelik a pohár és kifakad belőlem...
semmit nem jó elfojtani, mert akkor elemi erővel robban majd, vagy valami fizikai betegségben jön elő
az első vagyok, komolyan gondolom, hogy ilyenekben sokat tudna segíteni egy pszichoterapeuta aki segítene rávilágítani neked, mit miért teszel, gondolsz vagy vársz el meg ilyesmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!