Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit lehet tenni féltékenység...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni féltékenység ellen?

Figyelt kérdés

Bocsi hogy ide írom, de szex-szerelem kategória alatt már nem lehet normális válaszokra számítani... Szóval:

1 éve vagyunk együtt a barátnőmmel, és hihetetlenül féltem, utálom egyedül elengedni bárhova is, nem szeretem ha más srácokkal találkozik és néha ebből van is vita. Sosem voltam féltékeny típus de előző barátnőm megcsalt másfél év után, és már nem merek úgy bízni...:/ Lehet ez ellen valamit tenni? Ötletek, tippek, tapasztalatok?

2013. júl. 8. 12:53
 1/6 anonim ***** válasza:

Legyél bizalmasabb vele és ne tekintsd a tulajdonodnak, és tiszteld meg annyival, hogy felnőtt emberként nem szabod meg neki, hova mehet és hová nem.

Ha lelkileg olyan állapotban vagy, hogy nem tudsz megbízni senkiben, menj el pszichoterápiára és kezeltesd ki magadból, ne másokon éld ki, mert így normális egészséges kapcsolatod nem igen lesz.

2013. júl. 8. 13:00
 2/6 anonim ***** válasza:
54%
Szedd össze magad, és folytsd el ezeket a dolgokat. Ő nem az exed. Ha félted az ok, ha féltékenykedsz az nem... De ha már igen, ne hangoztasd mert erre rámehet a kapcsolatod. Bízz benne. Kb ennyi.
2013. júl. 8. 13:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ezért elsősorban a pár másik felének kellene tennie. De persze nagyon idegesítővé is válik, ha folyton korlátozni akarják az embert. Ez a szerelmet is csökkentheti. Első körben próbáld meg pár hétig visszatartani magad, ne tégy megjegyzéseket. Gondolom ezt még sosem próbáltad....
2013. júl. 8. 13:06
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

De, egyfolytában fojtom, csak néha betelik a pohár és kifakad belőlem...

2013. júl. 8. 13:35
 5/6 anonim ***** válasza:

semmit nem jó elfojtani, mert akkor elemi erővel robban majd, vagy valami fizikai betegségben jön elő

az első vagyok, komolyan gondolom, hogy ilyenekben sokat tudna segíteni egy pszichoterapeuta aki segítene rávilágítani neked, mit miért teszel, gondolsz vagy vársz el meg ilyesmi

2013. júl. 8. 22:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Nálunk ugyan ez a helyzet. 1 éve vagyok együtt a barátommal, és utál egyedül elengedni bárhová is. a helyzet annyiban más, hogy ő nem féltékenységből, hanem mert szimplán félt. de komolyan elkísér szinte minden hová annyira aggódik miattam. igazából nem idegesít, megszoktam és tudom, hogy csak azért van, mert imád. én viszont állandóan féltékenykedem. néha rámjön és akkor folyton kattog az agyam, nehezen tudok erről leszokni :S 18N
2013. júl. 8. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!