Az utóbbi 1-2 évben szinte havonta megbetegszem...most is hőemelkedésem van, köhögök és tele az orrom takonnyal. Régebben alig voltam beteg, akkor se fáztam meg amikor télen órákig csatangoltunk részegen a városban. Most meg hiába szedem a vitaminokat meg alszom ki magam minden nap, mégis folyton elkapok valamit.
Igen, én egy éve vagyok beteg szinte folyamatosan, pár hetes szünetekkel :( Már nagyon unom, és az orvos se tud rá mit mondani, pedig egy csomó kivizsgáláson vagyok túl.
ma 20:26
5/12 anonim válasza:
tavaly nem voltam beteg, még rosszul se éreztem magam. Idén már 3. hete beteg vagyok, ebből 2 hétig nyomtam az ágyat 39 fokos lázzal.
ma 20:27
6/12 anonim válasza:
3 éve leszoktam a cigiről és elkezdtem sportolni is, hogy egészségesebb éltetet éljek. Azóta évente 3-4-szer biztos hogy voltam beteg, előtte évente kb. egyszer.
ma 20:39
7/12 anonim válasza:
Évente egyszer szoktam beteg lenni, kb amikor lehűl az idő és mindenhol megjelennek a betegek, vírusok, de tippre azt mondanám, egyszer átesek valamin, megedződik az immunrendszerem aztán jó vagyok egy évig megint.
Tavaly annyi kivétel volt, hogy nyáron amikor először nagyon meleg lett, éjjel-nappal ment a klíma eleinte 22 fokon és ha itthon a gépnél ülök, pont felette van a klíma és rám fúj, na akkor lett egy kis “klímanáthám”, de az sem volt egy komoly betegség, mert csak folyt az orrom egy hétig kb, de ennyi. Utána inkább feljebb vettem 25-26 fokra. :D
ma 21:09
8/12 anonim válasza:
Tavaly az egész telet végig köhögtem és taknyoltam. Idén is volt már benne részem. Most már szeretném valahogy kihúzni március végéig. Utána ha jön a jo idő nincs bajom.
ma 21:09
9/12 anonim válasza:
Tavaly 1X voltam nagyon beteg, ezen a télen már harmadszorra. Szerencsére egyszer kellett elmennem táppénzre, a többin pont itthon voltam.
Viszont egyáltalán nem csodálkozom ezen, a fél cég beteg, alapvető szabályokat sem tartanak be. Pl orrfújás után szappannal kezetmosni. Puszilgatják egymást még betegen is. Egyesek a tenyerükbe tüsszentenek, majd végigfogdossák a munkaeszközöket.
ma 21:14
10/12 anonim válasza:
Kaptál anno pfizert? Én sajnos kettőt is, kötelező volt a munkahelyemen. Utóbbi 2-3 évben elég nyavalyás lettem én is, míg korábban alig voltam beteg, szinte sose voltam táppénzen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!