Szerintetek ez bunkóság ? Szeretek egyedül lenni hétvégén, mostanában amúgy is megterhelő időszakon megyek keresztül. Örülök, hogy pihenhetnek. Beteg voltam, most kezdek felépülni, lassabban is haladok a dolgaimmal, stb.
Egyszóval a magam módja szerint akarom alakítani a dolgaim. A szomszédba költözött egy nő, múltkor megálltunk beszélgetni, részemről ennyi. De ő azóta kicsit rámtelepszik. Írogat. El sem olvasom, de Csenget. Nem nyitom ki, megint ír. Bunkóság el se olvasni a levelèt, nem beengedni ?
A kérdés nem csak rá vonatkozik, hanem az összes ilyen zavaró,állandóan irkáló emberekre. Ti ilyenkor regáltok a levélre , hogy pl. Bocsi, most nem alkalmas, vagy meg se nyitjátok ?
A szomszéd nőt hogy szereljem le ?
Ignoráld.
Egy idő után megunja és békén hagy majd.
És nem, nem bunkóság. Jogod van pihenni.
Köszi. Mindenkinek ment a zöld. Ti jartatok már úgy, hogy valaki kellemetlenül rátoktelepedett ?
Vissza szoktatok írni ?
Mondom én nem én úgy vagyok rosszul , nem az életembe fáradtam bele :D
Nemrèg estem át egy műtéten és amiatt voltam kicsit zsibbadtabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!