Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek ez bunkóság ?...

Szerintetek ez bunkóság ? Szeretek egyedül lenni hétvégén, mostanában amúgy is megterhelő időszakon megyek keresztül. Örülök, hogy pihenhetnek. Beteg voltam, most kezdek felépülni, lassabban is haladok a dolgaimmal, stb.

Figyelt kérdés

Egyszóval a magam módja szerint akarom alakítani a dolgaim. A szomszédba költözött egy nő, múltkor megálltunk beszélgetni, részemről ennyi. De ő azóta kicsit rámtelepszik. Írogat. El sem olvasom, de Csenget. Nem nyitom ki, megint ír. Bunkóság el se olvasni a levelèt, nem beengedni ?

A kérdés nem csak rá vonatkozik, hanem az összes ilyen zavaró,állandóan irkáló emberekre. Ti ilyenkor regáltok a levélre , hogy pl. Bocsi, most nem alkalmas, vagy meg se nyitjátok ?

A szomszéd nőt hogy szereljem le ?

2022. júl. 31. 16:52
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Hát igen, szerintem is nagyon gáz és ha mindenkit kibeszèl, akkor engem is másoknak. Kérdezte, hogy tudom- e, hogy xy - nak a fia hazaköltözött , mert válik a feleségétől ? Mondom nagyjából azt se tudom, kik a szomszédaim, kik laknak a házban. Alig vagyok itthon, akkor is behúzódok, csinálok valamit. Olyan rossz ez tényleg.
2022. júl. 31. 20:54
 12/15 A kérdező kommentje:

Annyit írtam délután neki, hogy otthon vagyok, de nem alkalmas.

Majdcsak lekopik.

2022. júl. 31. 20:59
 13/15 A kérdező kommentje:

Hát ez kegyetlen ! Hajnali negyed ötkor már írt. Most vettem észre : " valami baj van ? Nem vagy jól, ugye ? "

Vagyok olyan ideges !!!!

2022. aug. 1. 08:17
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem kellett volna semmilyen elérhetőséget megadnod neki. Mondjuk még mindig nem késő tiltani.
2022. aug. 1. 09:30
 15/15 A kérdező kommentje:
Facet adtam neki csak, de tiltani fogom. Ez már azért nagyon kellemetlen.
2022. aug. 1. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!