Mennyire beteg, hogy mostanában lefekvés előtt halált kívánok magamnak?
Nekem az szurt szemet, h fogyozol - ami tokjo, hajra, de esetleg nem lehet valami vitamin v nyomelemhianyod? Nem tudom, erre figyelsz-e meg milyen modszerrel fogyozol, mit eszel stb, de esetleg egy verkepet csinaltathatsz.
En ezt talaltam 10 mp alatt, de googlizhatsz tobbet:
"A D-vitamin kulcsfontosságú az egészséges szerotoninszint fenntartásában, amely fontos szerepet játszik a hangulat, a szexualitás, az alvás, valamint az étvágy szabályozásában. Így az alacsony szerotoninszint közrejátszik a depresszió kialakulásában is. Ezért is van, hogy a borongós, napfényhiányos téli hónapokban sokkal több ember produkál depressziós tüneteket."
Ez nagyon.
Érdemes lenne elmenni pszichológushoz vagy pedig tenni otthon érte valamit.
pl:Lefekvés előtt meditálj,relaxálj,olvas regényeket.
Illetve erőltesd meg magadat gondolatailag és gondolkodj pozitívan egy kicsit lefekvés előtt.
,, Mégis sokszor nem látom értelmét az életemnek"
Azért mert nem adsz neki értelmet!
Persze a te problémád okát nehéz innen megfejteni.Többet kellene rólad ,hogy tudjunk.Az elő életedről ,hogy milyen volt neked az iskola,ovoda,középsuli,esetlegesen egyetem,főiskola,családi kapcsolatok ill körülmények,gazdasági helyzet ,amiben felnőttél,gyerekkori barátok és azok viselkedése veled kapcsolatban is ill környezettükkel is kapcsolatban stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!