Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy dolgozzam fel azt 30...

Hogy dolgozzam fel azt 30 évesen, hogy sikertelen, szerencsétlen voltam egész életemben?

Figyelt kérdés
A szüleim tehetnek legfőképp a sorsomról. Érettségi után nem voltak hajlandóak támogatni, elkellett mennem dolgozni, és ahogy megvolt a fél éves munkaviszonyom hitelt kellett felvennem nekik, amit ők elköltöttek, nekem kellett ráadásul visszafizetnem az egészet, plusz még a havi fizetésemet is elvették mellé, úgy hogy mindig miattuk voltam mínuszba (folyószámlahitel), teljesen eladósodtam miattuk az évek alatt, aztán amikor végre helyre jöttem, kitalálták, hogy nekem már külön kell élnem, elkellett mennem albérletbe úgy, alig volt pénzem. Tehát az egész életem egy siralom volt ő miattuk, nem volt fiatalságom, nem voltak barátaim, komoly kapcsolatom.

okt. 11. 23:34
 1/10 anonim ***** válasza:
53%

Ezt nehéz volt olvasni.

Hogy érzed, szeretnek, támogatók a szüleid?

okt. 11. 23:41
 2/10 anonim ***** válasza:
85%
Ez mintha már sokadik kérdésed lenne, ugyanazzal az önsajnáltató siralommal. Nos, az biztos, hogy a századik kérdés sem fog előrébb vinni.
okt. 11. 23:47
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Gyorsan, ha lehet, az életed hátralévő része most kezdődik, arra koncentrálj.
okt. 12. 00:06
 4/10 anonim ***** válasza:
53%

Kezdődik megint a nyekergés, ez már a harmadik kérdésed egy nap alatt: "a 30 éves tini kisfiú, akit a szülei albérletbe zavartak és évek óta traktálja az oldalt ezzel".

Ehhez méltóan ma már volt egy kérdésed amiben megkérdezted, hogy kisfiú vagy-e:

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1282..

egy második, amiben megkérdezted, hogy tini vagy-e:

https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ke..

És most leírtad ebben, hogy a szüleid albérletbe küldtek.

Most ez fog menni napokig megint, míg újra ki nem tiltanak?

okt. 12. 00:10
 5/10 anonim ***** válasza:
De miért mentél bele mindebbe? Miért nem fogtad magad és kerestél olyan munkát, amihez szállás is van?
okt. 12. 02:26
 6/10 anonim ***** válasza:
55%

Ahogy írod: "egész életemben"

Akkor ezt a maradék 1-2 évet,ami még hátra van az öregek otthonáig töltsd boldogan,ne foglalkozz semmivel,bulizz éjjel nappal.

okt. 12. 07:27
 7/10 A kérdező kommentje:
Hát úgymond jóba vagyok velük, de ezt nem tudom nekik sosem elfelejteni
okt. 12. 09:47
 8/10 anonim ***** válasza:
53%
Te vagy a hibás. Ha ilyen szüleid vannak akkor amint letetted az érettségit azonnal lépni kellett volna. Akár kuli munka külföldön is jobb. És mivel felnőtt ember voltál már nem kellett volna ebből semmit sem megtenni. Szóval ne sajnàld magad, te hibád is.
okt. 12. 10:43
 9/10 anonim ***** válasza:
42%
Ezeket a 18 évesen le kellett volna lépni külföldre tanácsokat úgy bírom. Az csak úgy megy nulla élettapasztalattal, nyelvtudás és pénz nélkül...
okt. 13. 14:47
 10/10 anonim ***** válasza:
53%
9: ne magadból indulj ki. Rengeteg ember megtette már marha nehéz helyzetben is. Akinek meg semmi nyelvtudása a mai világban 18 évesen, még egy kis angol se, az meg aztán tényleg magára vessen.
okt. 25. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!