Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az élet mely területén érzed...

Az élet mely területén érzed magad szerencsésnek és miben, melyik területen érzed magad szerencsétlennek?

Figyelt kérdés

Mi az a három - négy életterület, vagy élet esemény, amire azt mondhatod, hogy szerencsés vagy az életben, és mik azok az élet területek, esetek, amiben inkább szerencsétlennek érzed magad?

Vagy másképpen fogalmazva, az életben mi az a három - négy dolog, ami megy neked, ami szinte mindig sikeresen összejön, amit szinte mindig meg tudsz csinálni, eltudsz érni,stb.

És mi az a három - négy dolog , eset, ami neked nem jön össze, nem tudott eddig az életben összejönni?

#szerencsés, az életben inkább szerencsés,szerencsétlen,
okt. 1. 22:53
A kérdező szavazást indított:
Az életben úgy álltalánosságba, inkább szerencsésnek mondanám magam.
Az életben úgy álltalánosságba, inkább szerencsétlennek mondanám magam.
Nem mondanám magam sem szerencsésnek sem szerencsétlennek, kb. 50 - 50 % a mérlegállása nálam.
19 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
80%
A szerencse és a szerencsétlenség is relatív, mint a tanmesében.
okt. 1. 23:35
 2/3 anonim ***** válasza:

Lekopogtam, ezt már az elején leszögezném :D

Amiben szerencsém van az az, hogy szóbeli vizsgáknál eddig szinte szó szerint mindig olyan tételeket húztam ki, amire a leginkább vágytam.

Amiben viszont teljesen nulla a szerencsém, az a párkapcsolat, bár ez meg arra vezethető vissza, hogy rendszeresen láthatatlan és felejthető vagyok szinte mindenki számára. De még akkor is, amikor pl. egyetemi órákon én vagyok a legaktívabb.. (ezt csakis a szaktársaimra értettem).

Többi téren viszont nem tudnék ilyen kijelentéseket tenni.

okt. 3. 13:32
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerencsés vagyok: Nagyon-nagyon hosszú idő után végre rám talált egy értelmes férfi, és most boldog párkapcsolatban vagyok. Ezelőtt volt aki megcsalt, megfenyegetett, zaklatott évekig, elhordott engem, lejárató kampányt indított, stb. De most végre ilyen téren jól érzem magam.

Szerencsétlen vagyok: Nyelvtanulás terén. Milliószor akartam nyelvet tanulni, és még most sem tudok semmit. Páromat irigylem, hogy 2 nyelven beszél anyanyelvi szinten a magyaron kívül. De most elkezdtem a nyelvtanfolyamot, szóval remélem ez fog változni.

okt. 5. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!