Mit tegyek, ha elakadt az életem, és ezért bűntudatom van?
Egy új hobbit, vagy akár hobbyte, hogyan segíthetne azon, hogy legyen új munkám. Tök jó, hogy szeretek pogácsát sütni, de pogácsaként még nem vennének fel a pékségbe, hogy én süssem a sütit, sajnos csak a webes sütikhez értek, de ahhoz se eléggé :D
De tényleg az a nehéz, hogy találni valamit, amit szeretek, és pénzt is lehet belőle csinálni, és esetleg papírt is lehet más munka mellett beláthat időn belül találni, és még a COVID melletti időkben is lehet vele dolgozni. Amúgy a kétkezi szakmák közül a sütés főzés az menne talán ott tényleg kreatív, és laza vagyok a görcsös, és felstresszelt helyett, mint a programozásban.
Én is informatikusként kezdtem, jelenleg tök másban melózok több műszakban. Muszáj lelkileg megerősödnöm hogy később vissza tudjak térni.
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!