Ez miatt miért érzek bűntudatot?
Ma a győri vasútállomáson voltam, vettem le pénzt az automatából, és odajött hozzám egy cigánynő (elnézést,de máshogy nem tudom leírni) a karjában kb másfél éves gyerek ordít és azt mondta nincs pénze ételre tudnék adni valamennyit. A gyermeknek olyan koszos volt a ruhája, a pici arca így adtam neki egy ezrest gondolom azon csak tud venni valamit.
Erre azt mondja nekem , miután elvette a pénzt hogy adjak neki mégegy ezrest mert a másik gyereknek is ennie kell. Ezután vettem észre hogy a sarokba volt tolva a babakocsi és mellette egy 5 éves forma kislány torkaszakadtából sír.
Annyira mérges lettem, mondtam neki menjen dolgozni, ne a gyerekeket tegye ki a koldulásnak. Ott is hagytam a fenébe.
Most azon morfondírozok vajon vett e nekik ételt? Vagy magára költi? És hol vannak ilyenkor a gyámügyesek? Rémes.... Most rossz ember vagyok hogy csak 1 ezrest adtam neki?
Jól lehúzott a cigány qurva, hidd el több pénzt kap a purgyék után mint a te fizetésed.
Az ilyen lejmolós szarházit legközelebb zavard el messzire.
Amúgy meg a kis hóvirág lelked tedd rendbe, mert nagyon nem jól gondolkodsz.
Az ilyen cigány lehúzások , kölykökkel koldulások mindennaposak.
Te mar igy is nagyvonalu voltal.
Ugyanilyen helyzetben anyukamtol ugy kert egy ciganyasszony penzt, hogy tejre kell a gyereknek. Erre anyu kikapta a tejet a szatyrabol, es azonnal atkozodni, karomkodni kezdett a no.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!