Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ez miatt miért érzek bűntudatot?

Ez miatt miért érzek bűntudatot?

Figyelt kérdés

Ma a győri vasútállomáson voltam, vettem le pénzt az automatából, és odajött hozzám egy cigánynő (elnézést,de máshogy nem tudom leírni) a karjában kb másfél éves gyerek ordít és azt mondta nincs pénze ételre tudnék adni valamennyit. A gyermeknek olyan koszos volt a ruhája, a pici arca így adtam neki egy ezrest gondolom azon csak tud venni valamit.

Erre azt mondja nekem , miután elvette a pénzt hogy adjak neki mégegy ezrest mert a másik gyereknek is ennie kell. Ezután vettem észre hogy a sarokba volt tolva a babakocsi és mellette egy 5 éves forma kislány torkaszakadtából sír.

Annyira mérges lettem, mondtam neki menjen dolgozni, ne a gyerekeket tegye ki a koldulásnak. Ott is hagytam a fenébe.

Most azon morfondírozok vajon vett e nekik ételt? Vagy magára költi? És hol vannak ilyenkor a gyámügyesek? Rémes.... Most rossz ember vagyok hogy csak 1 ezrest adtam neki?

2020. jún. 5. 12:00
 1/5 anonim ***** válasza:
87%

Jól lehúzott a cigány qurva, hidd el több pénzt kap a purgyék után mint a te fizetésed.

Az ilyen lejmolós szarházit legközelebb zavard el messzire.

Amúgy meg a kis hóvirág lelked tedd rendbe, mert nagyon nem jól gondolkodsz.

Az ilyen cigány lehúzások , kölykökkel koldulások mindennaposak.

2020. jún. 5. 12:03
 2/5 A kérdező kommentje:
Így átgondolva tényleg velem van a gond :D Köszi a választ. Oda fogok figyelni.
2020. jún. 5. 12:10
 3/5 anonim ***** válasza:
82%
Mar az is több mint jószívű volt hogy adtál neki egy ezrest, a hálátlan még elkezdett követelozni ahelyett hogy örült volna hogy valaki egyáltalán megszánta annak ellenere hogy biztos nem kis összeget kap az államtól a két plusz még ki tudja mennyi gyerek után. Helyesen tetted hogy elküldted a fenébe és örülök hogy hozzátetted hogy ne a gyereket tegye ki koldulasnak oriasi pofatlansag a reszerol.. szerintem egyaltalan nem vagy rossz ember ezert, SŐT. Ezen ne agyalj mert morálisan a leghelyesebb dolgot tetted , viszont ez a nő visszaélt vele.
2020. jún. 5. 12:10
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Olyan nincs, hogy " ez miatt meg az miatt" emiatt és amiatt van....mellékesen
2020. jún. 5. 12:25
 5/5 anonim ***** válasza:
85%

Te mar igy is nagyvonalu voltal.

Ugyanilyen helyzetben anyukamtol ugy kert egy ciganyasszony penzt, hogy tejre kell a gyereknek. Erre anyu kikapta a tejet a szatyrabol, es azonnal atkozodni, karomkodni kezdett a no.

2020. jún. 5. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!