Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Jó tanuló voltam, illetve...

Jó tanuló voltam, illetve szorgalmas iskolában. Miért érdemeltem ezt az élettől?!

Figyelt kérdés
Egyszerűen egy szerencsétlen vagyok, rengeteg munkahelyem volt, ahol vagy én jöttem el, vagy kirúgtak, mert olyan rabszolga munkák vannak, amit nem vagyok hajlandó rendesen megcsinálni. Normális, komoly kapcsolatom nem volt még közel 30 évesen, a nők nem keresnek, teljesen egyedül vagyok, alíg bírom magamat eltartani. Minek tanultam?!

ma 06:33
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
38%
A nők nem keresnek. Nekünk kellene őket keresni. Milyen iskolád van?
ma 06:35
 2/21 A kérdező kommentje:
Érettségi+Pénzügyi-Számviteli ügyintézőm
ma 06:47
 3/21 anonim ***** válasza:
37%
Azzal biztosan találsz valami állást.
ma 07:03
 4/21 anonim ***** válasza:
86%
Manapság az, hogy valaki jó tanuló az nem elég. Talpraesettnek kell lenni. Felismerni a helyzeteket, megtalálni a lehetőségeket, és jól kommunikálni. Ez önmagában többet ér, mint a jó tanulás.
ma 07:20
 5/21 anonim ***** válasza:
28%

Az hogy ki milyen tanuló volt senkit sem érdekel. Full kettes érettségi is ugyanannyit ér mint a kitűnő, ha nem tanulsz tovább.

A munka az munka, mindenhol megkövetelik a 8 óra ledolgozását, nem kávézgatni jársz be. Szó6ha te azt akarod, hogy a 8 órából 6-ot kelljen dolgozni, akkor 6 órás munkát kell keresni. Nyilván a bér is annyival kevesebb lesz, mivel azt abból adják amit megtermelsz a cégnek, ha kevesebbet termelsz kevesebbet tudnak adni.

A párkapcsolat pedig nem kötelező. Sőt, talán jobb is egyedül, mert így élheted a magad életét, nem kell máshoz alkalmazkodni, a problémáit elviselni, az ő dolgai miatt felrúgni a tieid.

ma 07:26
 6/21 anonim ***** válasza:
57%
Ha szeretnél kapcsolatod, keresd te azt a nőt, akit neked szántak. Beszélgess sok lánnyal és gondolkozz, melyik lehet, és azt végül hívd el randira. Ha arra születtetek, hogy együtt legyetek, úgyis igent mond. :)
ma 07:49
 7/21 A kérdező kommentje:
Én eddig nem éltem párkapcsolatban
ma 07:52
 8/21 A kérdező kommentje:
Hogyan kell amúgy is párkapcsolatot kialakítani?
ma 07:53
 9/21 anonim ***** válasza:
0%
Semmi összefüggés nincs, hogy te jó tanuló voltál, most meg akkora az arcod, hogy nem dolgozol.
ma 07:59
 10/21 anonim ***** válasza:
34%
Sajnos az iskolában nem mondták el hogy nem elég a csillagos ötös, hanem kommunikálni is kell tudni, valamint határozottnak lenni.
ma 08:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!