Ciki ha kitűnő tanuló vagyok?
Figyelt kérdés
Eddig minden évben kitűnő voltam, most is az leszek. Nem gondolom magam strébernek, mert utálok tanulni, nem is igazán szoktam, ettől függetlenül mindenem mindig 5-ös. Igazából sosem szoktak kigúnyolni, vagy ilyenek, mégis mindenhonnan azt hallom, hogy ez milyen ciki. Szerintetek?2023. jún. 17. 16:02
1/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki, legfeljebb irigykednek rád. Aztán majd a 20 éves osztálytalálkozón elmesélhetik, hogy hogyan lett belőlük, nagyokosakból gyári munkás, miközben te egy sokkal jpbb helyen vagy.
2/12 anonim válasza:
Én is kitűnő tanuló voltam szinte, ballagás után a kopja fára is kikerült a nevem. Ha ciki akkor legyen, sőt még büszke is vagyok rá.
3/12 anonim válasza:
A mai elkorcsosult értékrendű világban sok helyen sajnos azok a dolgok számítanak cikinek, amikre valójában büszkének kellene lenni. Épp ezért nem kell a mások véleményével foglalkozni.
4/12 anonim válasza:
Nem tudom, hol hallod ezt. Nálunk az iskolában dicsőség volt jó tanulónak lenni. Az volt az életemben az utolsó sikerélményekkel teli időszak.
5/12 anonim válasza:
attól függ, egy nyávogós, árulkodós, nyomorék kiskedvenc vagy, aki gondosan benyalta magát a kitűnő jegyekhez vezető úton, vagy egy értelmes, tisztességes, érzékeny gyerek, akinek alkalmas a memóriája rá, hogy az iskola összes fszságát gond nélkül betárolja?
jó ember legyél, és akkor nem vagy ciki.
6/12 anonim válasza:
Kérdés: milyen eszközökkel lettél akkor kitűnő, ha nem tanultál.
1. Minden rádragadt, és így max házit kellett csinálni, felszerelést vinni
2. Kidumáltad magad a munka alól és alkudoztál mindenkivel, hogy meglegyen a nyali-ötös
3. más metodika
7/12 anonim válasza:
1-es ez sokszor nem igaz. Gimis lump osztálytársam olyan színvonalon él, amin én sose fogok. Nem ért semmihez, van pár papírja, de egyiket se végezte el, csak vette, van amit hamisan. Így is lehet érvényesülni az életben.
8/12 A kérdező kommentje:
6-os a kérsésedre válaszolva nem tudom, csak egyszerűen órán megjegyzem a dolgokat, de senkivel nem szoktam nyalizni vagy alkudozni
2023. jún. 17. 22:02
9/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem probléma, ha valakinek meg nem tetszik, szarni bele.
10/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki. Erre büszkének kellene lenned. Egy kitűnő tanulmány átlaggal konkrétan bármit elérhetsz az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!