Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szerintetek jó döntés volt...

Szerintetek jó döntés volt kitiltani a transzneműeket a női sportágakból?

Figyelt kérdés
ma 07:53
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
"Trump aláírta a rendeletet, amely kitiltja a transzneműeket a női sportágakból"
ma 07:54
 2/14 anonim ***** válasza:
84%

Sztem igen - mondon ezt liberálisként. Egyszerűen nem fair a többi versenyzővel szemben olyan sportágakban, ahol a született neméből adódó biológiája, testfelépítése előnyhöz juttatná az illetőt.

(egészen pontosan ez arra az esetre vonatkozik, ha serdülés / teste kifejlődése után kap hormonterápiát az illető, de alapvetően nem támogatom a serdülőkor előtti hormonterápiát, nemátalakító műtétet).

Az más kérdés, hogy ez mit számít majd a világversenyeken, mert Trumpnak csak az USA felett van törvényratifikáló hatalma.

ma 08:05
 3/14 anonim ***** válasza:
40%

Igen.

A mai napig sajnálom szegény magyar bokszolónőt, amit át kellett élnie az olimpián. Remélem ez a döntés minden versenyre is kiterjed majd.

ma 08:12
 4/14 anonim válasza:
44%
A legjobb döntés ebben a rohadt nagy egyenlőséget hirdető világban.
ma 08:31
 5/14 anonim ***** válasza:
44%
Már eleve be se kellett volna kerülniük férfiaknak nőkkel való versenyekbe. Attol még nem lesz senki nő higy felvesz egy parókat meg tangabugyit.
ma 08:31
 6/14 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem jó, hozzanak nekik létre saját kategóriát.
ma 08:45
 7/14 anonim ***** válasza:
0%

Én nem támogatok semmiféle tiltást, az, még sosem eredményezett jó megoldást.

A külön kategóriát, én is támogatnám, de a tiltást semmiképp.

Egyébként, meg a női boxoló nem volt transzexuális, ő igy született, ráadásul, abban az országban, ahol ő él, semmiféle nemváltás nem lehetséges.

A gyűlöletet a transzexualizmus iránt, egészen biztosan nem fogja ez kicsinyiteni és ezzel, a társadalom, ha nem is jelentős részét, de egészen konkrétan élő embereket, lehetetlenitenek mégjobban el és zárják ki a társadalomból.

ma 08:48
 8/14 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem jó döntés volt.
ma 08:49
 9/14 anonim ***** válasza:

"A gyűlöletet a transzexualizmus iránt, egészen biztosan nem fogja ez kicsinyiteni"

Átlag ember pont leszarja az egészet addig, amíg nem azt látja, hogy a csapból is ez folyik. Otthon meg mindenki azt csinál amit akar.

"élő embereket, lehetetlenitenek mégjobban el és zárják ki a társadalomból"

Az nem TÁRSADALOMBÓL való kizárás, hogy nem engedik az indulásukat számukra NEM megfelelő kategóriában. Indulhatnak a saját kategóriájukban férfiként. Ja, hogy akkor nem nyernek? Hát ez ilyen.

ma 09:15
 10/14 anonim ***** válasza:
Sztem amúgy akkor lenne minden teljesen OK, ha a kategóriák neve "biológiailag nőként / férfiként született" lenne. Ebbe még a keményvonalas 2genderisták sem tudnak belekötni, sem azok, akik szerint a transzenműeket a választott nemüknek megfelelően kellene kezelni.
ma 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!