Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Aki nem szeret élni annak...

Aki nem szeret élni annak végül hogy oldódott meg az élete?

Figyelt kérdés
Ha van köztetek olyan aki súlyosan életunt válaszolna
jan. 25. 13:40
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
40%

Hát, nekem megoldódott. Megoldottam.

Addig nyomoztam, míg leástam a probléma gyökeréig, kiokosodtam abból, mit is tehetek, azt megtettem, és ez megoldotta az alapproblémát, amit a kérdésben feltettél.

jan. 25. 14:39
 12/27 anonim ***** válasza:
0%
Egyetértek 10-es válaszoló. Én is olyan mélyen vagyok, hogy képtelen vagyok már ezen változtatni. Nem is akarok, rajtam már csak a kényszerkezelés akaratom ellenére vagy a halál segíthet.
jan. 25. 14:41
 13/27 anonim ***** válasza:
17%
9# De én erről mit tehetek? Nekem is vannak problémáim az életben, nem is egy, de mégsem akarom terhelni ezekkel a többi embert.. Ezzel lehúzzátok lelkileg a másokat, pláne, hogy írtad, nem is akarod megoldani.. Ezzel akaratlanul is terhet pakolsz itt mindenkire, akik nem is tudnak segíteni neked, cserébe itt van a te aduászod, hogy olyan gondod van, mint másnak nem. Mindenkit érnek sérelmek. Engem is, csak én nem szeretek házalni velük. Nem érzitek a súlyát ennek? Ezzel a többieket is lehozzátok az életről, ez érzelmi zsarolás!
jan. 25. 14:41
 14/27 anonim ***** válasza:
43%
És az ilyen mártírok sok esetben sakkban tartják az egész rokonságot, mert folyton panaszkodnak, mindig a MÁSIKAT hibáztatják, de a segítséget NEM fogadják el.
jan. 25. 14:44
 15/27 anonim ***** válasza:
0%

#13 Te? Semmit nem tehtsz róla, nem is neked ment az eredeti 5-ös válaszom. Nem is terhelésnek szántam a választ. Az életmódom, na az igen, az terhelés és lehúzás. Ez van, ez könnyebb számomra, mint megemelni a kisujjamat is a változásért cserébe. Kösz, nem kérek a változásból, túl sok energia és idő. Inkább dagonyázok tovább. Nem érdekel, hogy kit terhelek vagy húzok le ezzel, moráljaim ebből a szempontból nincsenek.

És igen 14-es válaszoló, az egész rokonságomat gyilkolom ezzel. Rühellnek ezért érte, de nem hagynak éhenfagyni az utcán, úgyhogy kihasználom.

jan. 25. 14:54
 16/27 anonim ***** válasza:
0%
15# Nem, ehhez nincs jogod! Nincs jogod a családodat terrorizálni, sakkban tartani. Kihasználod a szeretteid jóindulatát, jószándékát. Ez undorító..
jan. 25. 15:05
 17/27 anonim ***** válasza:
8%

16-os: Lefosom a jogokat magas ívről :D Simán kijátszom a "nem én kértem, hogy megszülessek" kártyát a szüleim ellen azt cső, ingyen lelki terror. A társadalom ellen pedig kijátszom a "a társadalom elvette a fájdalommentes öngyilkossági módszereket ami igazságtalan" kártyát és bekussol mindenki.

Nem érdekel senki és semmi. Meg akarok halni de az emberi genetika hülyeségei nem engedik és a társadalom sem asszisztál, hogy ez könnyen menjen. Így megengedem ezt magamnak, hogy ilyen legyek.

jan. 25. 15:11
 18/27 anonim ***** válasza:
0%
17# Le sem írod, milyen problémád van. Te nem is segìtséget akarsz, csak az őrületbe kergetni mindenkit. Kikészíted teljesen a környezetedet. Szánalmas vagy. Nem megoldást akarsz, hanem dagonyázol a szenvedésben. Ne rakd rá a terheidet senkire, és pláne ne zsarolj senkit, mert nem érdemlik meg! Nagyon önző dolog.
jan. 25. 15:17
 19/27 anonim ***** válasza:
58%
17# Tipikus mártír vagy, és ezzel manipulálsz mindenkit. Te magad is leírtad, hogy ezt a játékot játszod el a családoddal. Ez gusztustalan...
jan. 25. 15:18
 20/27 anonim ***** válasza:
0%

#18 Mit értesz az alatt, hogy le sem írom a problémám? Mondtam, hogy NEM AKAROK DOLGOZNI! Szeretném, hogy a világ eltartson úgy, hogy én nem adok érte semmit. Az a problémám, hogy ilyen világ nem létezik és ezt nem fogadom el! Szeretném, hogy a sültgalamb a számba repüljön varázslatosan, mert én nem akarok se 40 órás munkát vállalni, se tanyára menni, se semmit.

És igen, nem kérek segítséget mert nincs erre megoldás, mentálisan pedig nem akarok változni. Viszont megölni magam gyáva vagyok, úgyhogy csak zsarolással tudok túlélni jelenleg (pedig amúgy meg akarok halni).

jan. 25. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!