Aki nem szeret élni annak végül hogy oldódott meg az élete?
Hát, nekem megoldódott. Megoldottam.
Addig nyomoztam, míg leástam a probléma gyökeréig, kiokosodtam abból, mit is tehetek, azt megtettem, és ez megoldotta az alapproblémát, amit a kérdésben feltettél.
#13 Te? Semmit nem tehtsz róla, nem is neked ment az eredeti 5-ös válaszom. Nem is terhelésnek szántam a választ. Az életmódom, na az igen, az terhelés és lehúzás. Ez van, ez könnyebb számomra, mint megemelni a kisujjamat is a változásért cserébe. Kösz, nem kérek a változásból, túl sok energia és idő. Inkább dagonyázok tovább. Nem érdekel, hogy kit terhelek vagy húzok le ezzel, moráljaim ebből a szempontból nincsenek.
És igen 14-es válaszoló, az egész rokonságomat gyilkolom ezzel. Rühellnek ezért érte, de nem hagynak éhenfagyni az utcán, úgyhogy kihasználom.
16-os: Lefosom a jogokat magas ívről :D Simán kijátszom a "nem én kértem, hogy megszülessek" kártyát a szüleim ellen azt cső, ingyen lelki terror. A társadalom ellen pedig kijátszom a "a társadalom elvette a fájdalommentes öngyilkossági módszereket ami igazságtalan" kártyát és bekussol mindenki.
Nem érdekel senki és semmi. Meg akarok halni de az emberi genetika hülyeségei nem engedik és a társadalom sem asszisztál, hogy ez könnyen menjen. Így megengedem ezt magamnak, hogy ilyen legyek.
#18 Mit értesz az alatt, hogy le sem írom a problémám? Mondtam, hogy NEM AKAROK DOLGOZNI! Szeretném, hogy a világ eltartson úgy, hogy én nem adok érte semmit. Az a problémám, hogy ilyen világ nem létezik és ezt nem fogadom el! Szeretném, hogy a sültgalamb a számba repüljön varázslatosan, mert én nem akarok se 40 órás munkát vállalni, se tanyára menni, se semmit.
És igen, nem kérek segítséget mert nincs erre megoldás, mentálisan pedig nem akarok változni. Viszont megölni magam gyáva vagyok, úgyhogy csak zsarolással tudok túlélni jelenleg (pedig amúgy meg akarok halni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!