Egy ház sem tud tetszeni! Az elszakadástól(különköltözés) félnék? Mennyire kóros ez így? Esetleg másnál ha volt ilyen hogy oldódott meg?
Figyelt kérdés
Az biztos családi házat szeretnék,nagy kerttek/udvarral. Eleinte 5 településen kerestem, azóta bővítettem 10re. Sajnos az árak gyorsabban szaladnak felfelé,mint a megtakarításom. Hiteltől is tartok egy kicsit, bármi történhet....10-15év alatt.
Már hírdetés alapján se nagyon találok jót, vagy mindenben a hibát keresem??
De megnézve még inkább rossz a helyzet. Fura szomszédok, ilyen olyan hibák...
2022. jan. 2. 12:54
1/2 anonim válasza:
Akkor építeni kell...
Nekem sem tetszik a házak többsége, mert nem az én igényeim szerint épültek és nem olyan életvitelt akarok élni, amire általában házat terveznek.
2/2 anonim válasza:
Ne a külsőségekben gondolkozz!
1. Gyorsan bemész a házba, belülről meg már olyanná teszed, amilyenné csak akarod!
2. A lényeg a környezet, a fekvés, minden!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!