Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Korábban megoldhatatlannak...

Korábban megoldhatatlannak tűnt problémáitok hogy oldódott meg?

Figyelt kérdés

Kizárólag olyan problémák megoldása érdekelne amikért hiába tettél zsákutcàkba futottál, hiába kértél segitséget irreleváns volt azaz gyakorlatilag nem oldott meg semmit, semmi ötleted sem volt már a végére, csak a logikátlan irracionális remény tartott már csak benned, bizva a jövőben vagy bármi csodában, a véletlenekben. Feladtad

Elvileg pedig azt mondják, hogy mindenki akkora terhet/keresztet kap amit el is bír. Meg nincs lehetetlen csak tehetetlen stb.

A megoldhatatlan problémák megoldására keresek logikai meneteket, mert én folyanat ilyen pofonokat kapok az élettől, hogy ugy érzem bárhogy kapálozok és ha valami megoldodni is tűnik már befigyel megint egy másik 10 évnyi gondot okozva minimum.

#reménytelenségből kiút, megoldhatatlanok megoldása
2021. jan. 24. 11:39
 1/4 anonim válasza:
100%
az egyetlen barátnőm külföldre költözött és azt hittem magányos leszek, mert eéggé klikkes közösségbe tartoztunk. Aztán egész egyszerűen oldódottt mge, úgy lettem jóban hirtelen pár emberrel, akikkel addig nem is beszéltem, hogy észre se vettem
2021. jan. 24. 11:45
 2/4 A kérdező kommentje:
De ez moat akkor véletlen?
2021. jan. 24. 11:59
 3/4 anonim ***** válasza:
0%

Ha te azt gondolod, hogy folyamatosan megoldhatatlan problémákba ütközöl, akkor rád pontosan igaz, amit te is írsz: "nincs lehetetlen csak tehetetlen stb."

Egyébként mindegyik máshogy oldódott meg (már ami megoldódott, van olyan ami nem)

2021. jan. 24. 12:31
 4/4 A kérdező kommentje:
Es hogyan?
2021. jan. 24. 12:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!