Nem zavar az,hogy az életed csak elsuhan és nem mész semmire anyagilag ?
Figyelt kérdés
ma 10:18
1/8 anonim válasza:
Ha jó munkaerő lenne, biztos megfizetnék. Ha megbízható és jól, keményen dolgozik, akkor a főnököt nem érdekli, hogy roma vagy nem roma, szőke vagy barna...
2/8 anonim válasza:
Nem az anyagi az elsődleges.
Hanem hogy értelmes emberek vegyenek körül, legyen egy hűséges párom, akivel egymásért vagyunk, nyugodtan lehessen gyereket vállalni. Ehhez nem kell milliárdosnak lenni,egy megbízható munkahely átlagfizuval már bőven elegendő lenne. Mondom lenne...
(Az meg vessen magára, aki nem tud beosztani, és bagóra, piára, meg hasonló hülyeségekre költ.)
4/8 anonim válasza:
Hoppá, valahogy félrement az #1 válaszom, nem erre a kérdésre akartam írni ezt.
5/8 anonim válasza:
Engem jobban zavar, hogy 1989 óta lényegében létbizonytalanságban élek. Az egyetlen egy fix dolog az életemben az lesz, amikor le kell hunynom végleg a szemem, - semmi más! Mindig előkerül valahonnan az ügyeletes szemétláda, aki bele tud sz@rni a hétköznapi ember életébe - és ha a személyes érdeke így kívánja, meg is teszi! Gyakorlatilag nincs értelme semmit sem megterveznie annak, aki Magyarországon szeretne élni, mert egyedül csak az a biztos, hogy egyszer majd meghal!
6/8 anonim válasza:
Nem az anyagi terület a fő probléma, hanem, hogy nem érzem magam kibontakozva és hasznosnak. És ezáltal nem is élvezem az egészet.
7/8 anonim válasza:
Aki csórónak született, az az is, marad.
Nálunk meg törvényekkel is tesznek róla, hogy ez így maradjon, mert mindenki nem élhet jól.
8/8 Szolovjov válasza:
Nem zavar. Mindig magasról tettem a pénzre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!