Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Volt már olyan, hogy "melósokk...

Volt már olyan, hogy "melósokkal" keveredtetek konfliktusba? Milyen volt ez a helyzet?

Figyelt kérdés
Itt most ezt a fogalmat leginkább az építőiparban dolgozó, másoknak beszólogató vagy nők után füttyögő egyénekre értem. Nekem volt egy olyan, hogy piros lámpánál várakoztam, de abból az irányból az ő kocsijuknak is piros volt, az a kisbusz tele volt ilyenekkel. Rám néztek és valamit nagyon viccesnek találtak mert elkezdtek röhögni, én meg visszaadtam nekik egy grimaszt. Erre nagyot néztek és talán ki akartak szállni, de közben ők zöldet kaptak és továbbhajtottak, bár kétlem hogy emiatt lett volna bármilyen tettlegesség
tegnap 18:22
 1/9 anonim ***** válasza:
19%
Jól tetted! Ezek ilyenek, mindig is voltak es lesznek is. Primitív figurák, ezeken át kell nézni, mint az üvegen. 😉🤷‍♀️
tegnap 18:26
 2/9 anonim válasza:
50%
Nekem egyszer a kocsiból kiszólva megakarták venni a kerékpárom.A csordaszellem hajtja őket minden csinos nőt abuzálnak bunkó mind!
tegnap 18:27
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem mutogattam, és nem is szóltam semmit, csak olyan arckifejezéssel néztem vissza rájuk, hogy "anyáddal szórakozzál te majom", de nem hiszem hogy ezért ütöttek volna
tegnap 18:28
 4/9 anonim válasza:
66%
Egyszer volt erről egy naplós riport. Egy csajra rejtett kamerát tettek, majd végigsétált az építkezéseknél és elég fura ijesztő dolgokat élt ált szegény, de véhül is nem lett baja:)
tegnap 18:33
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Amugy amit ezek a primitiv lenyek lemuvelnek, az bantalmazas es mint ilyen, buncselekmeny. 👎
tegnap 18:39
 6/9 anonim ***** válasza:
59%

1-2-es Válaszolók!

Mi az hogy "ezek ilyenek,meg "bunkó mind"(?)

Én is szakmunkás vagyok,és rendes,normális ember,sosem csinálnék ilyeneket,illetve nagyon sok komoly normális szakmunkás ismerősöm van,úgyhogy ne általánosítsatok csak azért,mert éppen belefutottatok néhány balfék buta munkásba.

tegnap 18:45
 7/9 anonim válasza:
Elnézést de én nem a szakmunkásokra gondoltam, hanem sokkal inkább a segédmunkásokra. Kinek nem inge ne vegye magára!
tegnap 18:54
 8/9 anonim ***** válasza:
Hónapok óta minden nap a Lehel téren 6:28-as metróra felszáll egy csapat építőmunkás, a nagy részük roma, mégsem inzultálnak senkit
tegnap 18:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Dolgoztam melósokkal nőként(burkoló vagyok). Sosem voltak konfliktusaim velük. Mióta vagyonvédelemben vagyok annál inkább vannak a primitív kollégáimmal.
tegnap 20:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!