Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Meddig lehet ilyen " életet"...

Meddig lehet ilyen " életet" fenntartani? Vannak jele ha baj van? Mert én már kezdek bekattani.. depressziós lenni, nem tudom ezért e...?

Figyelt kérdés
26 éves vagyok és 5 éve gyakorlatilag minden napjam ugyan azok. Felkelek, 8 óra munka , haza megyek eszek , alszok. Aztán kezdődik újra...ez hétköznap, de hétvége is szinte ugyan az. Szombat egész nap szinte bevásárlás, majd alvás. Vasárnap egésznapos pihenés otthon. Majd kezdődik minden minden minden előről...

tegnap 20:38
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
75%
Akkor mért így élsz? Nem te döntöd el, mit csinálsz?
tegnap 20:40
 2/25 anonim ***** válasza:
89%
Egyesek képesek leélni egy egész életet így.
tegnap 20:41
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

Hú én már a leírástól is rosszul lettem. Utálom a rutint, utálom a monotóniát, engem ez a fajta élet hamar kinyírna. Miért nem változtatsz? Miért nem keresel hobbit, miért nem mész sehová, miért nem érdekel semmi? Nincs rá lehetőséged? Nem kell hatalmas dolgokra gondolni, elmenni sétálni vagy bringázni, beülni egy filmre ami érdekel, kipróbálni egy új kajáldát, kirándulni a szomszéd városban vagy a természetben, elmenni koncertre.. az ilyesmi nem kerül sok pénzbe és legalább termel egy kis szerotonint.. Még az is lehetsz, hogy valamilyen program alatt megismerkedsz valakivel és társaságod is lesz (már ha igényled).

Miért nem teszel semmit?

tegnap 20:45
 4/25 A kérdező kommentje:
Utolsó. Mert külföldön élek.. ez talán ez az egész mozgatórugója...
tegnap 20:50
 5/25 KataCoach ***** válasza:
71%
Dehogy is az. A külföld kifogás.
tegnap 20:54
 6/25 anonim ***** válasza:
88%
3as vagyok, én is külföldön élek, teljesen egyedül költöztem ki anno. Nem tartott vissza semmitől, szóval ez nekem is elég kifogásszagú..
tegnap 20:56
 7/25 anonim ***** válasza:
88%
Ezt komolyan nem értem! Külföldön nem működik a lábad, amivel sétálni tudsz, amivel el tudsz menni moziba, kávézóba, koncertre, külföldön nincs szád, amivel programot beszélj meg kollégákkal?
tegnap 20:58
 8/25 anonim ***** válasza:
36%

3: "Miért nem változtatsz?"

Ha ez ilyen könnyű lenne.. A változtatáshoz pénz kell. Nemcsak úgy lesz hirtelen a változás és kész. És azért él ilyen robotéletet, mert nincs választása. Nem adatott meg neki.

tegnap 20:58
 9/25 anonim ***** válasza:
42%
Azért nem változtat kérdező, mert máról holnapra él, valakinek be kell fizetni a számlát, a kaja sincs ingyen, ezért dolgozni KELL. Pont. És mert megtiltották neki, hogy boldog, és felszabadult legyen. Az élet, és az emberek megtanították neki, hogy nincs választása.
tegnap 21:01
 10/25 anonim ***** válasza:
75%
Nem lehet, hogy egy rugalmasabb munkarend által nem éreznéd ennyire monotonnak az életed?
tegnap 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!