Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Meddig lehet ilyen " életet"...

Meddig lehet ilyen " életet" fenntartani? Vannak jele ha baj van? Mert én már kezdek bekattani.. depressziós lenni, nem tudom ezért e...?

Figyelt kérdés
26 éves vagyok és 5 éve gyakorlatilag minden napjam ugyan azok. Felkelek, 8 óra munka , haza megyek eszek , alszok. Aztán kezdődik újra...ez hétköznap, de hétvége is szinte ugyan az. Szombat egész nap szinte bevásárlás, majd alvás. Vasárnap egésznapos pihenés otthon. Majd kezdődik minden minden minden előről...

tegnapelőtt 20:38
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
82%
Senki nem tiltott meg semmit - nem tudja megmondani a kérdező, hogy mért nem teszi meg azt, amiről tudja, hogy meg kéne tennie, és ami tök egyszerű.
tegnapelőtt 21:12
 12/25 anonim ***** válasza:
89%

Nem értem, mi akadályoz meg bárkit is abban, hogy munka után ne egyenés aludjon, hanem valami értelmesebbet csináljon - akár csak sétál egy órát, otthon tud olvasni, sportolni, tanulni, barkácsolni, rajzolni, stb, a hét végé meg teljesen szabad - a szombati bevásárlás max. egy óra, vasárnap meg normál esetben nem az a pihenés, hogy ülök a szobában és nem csinálok semmit.

A kérdezö ugyanilyen lenne akkor is, ha nem külföldön lenne, meg akkor is, ha nem lenne munkája, egyszerüen igénytelen

tegnapelőtt 21:16
 13/25 anonim ***** válasza:
72%

#8 külföldön dolgozik, ahova elvileg az emberek tömegével vándorolnak ki a jobb lehetőségek és a több fizetés miatt. Öngól haver.

Van választása, csak ő a sz@rt választja.

tegnapelőtt 21:26
 14/25 anonim ***** válasza:
11%
Mert nincs választás. És minél idősebb az ember, annál igazabb ez a ténymegállapítás.. Hogy lenne választás, amikor annyi minden befolyásol? Család, neveltetés, genetika, hova születsz... A többi ember dönt mindig rólad, nem te saját magadról. Mindig megmondja valaki, mit kell csinálnod, milyenek KELL lenned, a szülő, a főnök, a barát, kollégák, a szomszéd, a társadalom, a politikusok....
tegnapelőtt 21:38
 15/25 anonim ***** válasza:
76%
#14 Erre a megoldás az, hogy nem kell mindenkinek megfelelni és merni kell a saját utadat járni.
tegnapelőtt 21:41
 16/25 anonim ***** válasza:
34%

9!

A rosszul fizető robotmelóhoz felesleges külföldre menni, azt itthon is csinálhatná...

Ezt valóban sokan csinálják így amúgy, ahogy a kérdező, csak ők ezt nem érzik gáznak. Ha a kérdezőt ez zavarja, akkor igenis el tudna kezdeni apránként változtatni, ez tényleg csak elszánás kérdése.

tegnapelőtt 21:42
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Én nem értem az összefüggést: én is külföldön élek és aktív életet élek. Semmi akadálya nincs.

Valaki említette az anyagiakat: rengeteg dolgot lehet szinte null pénzből csinálni: pl el mehet önkénteskedni, ott lehet jól ismerkedni. Sétálni, túrázni, futni, biciklizni. Annyi dolog van.

tegnapelőtt 21:44
 18/25 anonim ***** válasza:
75%
Amúgy hol írta a kérdező, hogy rosszul fizető robotmelót végez? Sehol se látom.
tegnapelőtt 21:45
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Az nem igaz, hogy nem lehet változtatni. Azzal egyetértek, hogy van, akinek nem megy egyedül és segítségre van szüksége ahhoz, hogy az el tudjon indulni a változás útján, de az ember igenis képes hatással lenni a saját életére. A neveltetés és a genetika sok mindent befolyásol, de nem predesztinálja az ember sorsát. Persze a változás feltétele, hogy az ember felismerje, hogy valami nem jó neki, nem boldog úgy, ahogy eddig élt. Ez a kérdezőnél már megtörtént. Aki depressziósnak érzi magát, attól nyilván nem várható el, hogy egyik napról a másikra teljesen egyedül nagy elánnal belevágjon egy új életmódba, de erre vannak a szakemberek.
tegnapelőtt 21:51
 20/25 anonim ***** válasza:
0%
17# És miből tartja fenn magát? Enni akkor is kell.. Túrázáshoz is kell vinni elemózsiát, innivalót. Különben éhenhal, plánd, ha hosszabb táv. Mindenhez kell pénz, a legtöbb hobbihoz is, hacsak el nem tartják őt.
tegnapelőtt 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!