Más is depressziós a tiktokos sárga macska miatt?
Figyelt kérdés
Egyre durvábbak a videóijúl. 18. 07:03
1/26 anonim válasza:
Nem, szerencsére azt se tudom, mi az. Ha valamitől depressziós leszel, inkább ne nézd.
2/26 anonim válasza:
Nem ismerem, de hogy az ördögben tud egy ilyen, akkora mélységben hatni valakire, hogy depis legyen tőle. Én még az igazi, éles, valós háborús tudósításoktól sem leszek az, nemhogy valami kitalált baromságtól.
3/26 October15 válasza:
2.: To be fair akkor lehet hogy a te készülékedben van a hiba. :D
4/26 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy hiba lenne, ha nem leszek minden, tőlem kívülálló dologtól depis. Nem vagyok pszichopata, de elég erős a személyiségem ahhoz, hogy ne hagyjam magam befolyásolni kívülálló dolgokkal.
/2/
5/26 anonim válasza:
MÉg annyit, küldjetek már valami linket vagy hashtaget, megnézném.
/2-4/
6/26 anonim válasza:
Brevis ipsa vita est, sed malis fit longior.
8/26 October15 válasza:
4.: Lehet nem olyan leak videókat néztünk... :D Nekem valahogy nem gyere be a rpg 7 vs ember / szrás közben gránát drónról jellegű videók. Jó mondjuk még mindig nem annyira elcseszett mint anno az ISIS leak videók voltak...
9/26 anonim válasza:
Rákerestem, de nem jutottam előrébb, így még mindig nem tudom én sem, miről van itt szó. De, ha ilyent vált ki belőled, ne nézd, keress valami mást, amitől jó kedved, hangulatod lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!