Ha a laposföldhívők igazából csak trollkodnak, akkor miért tiltják ki a csoportjaikból azokat, akik ellentmondanak nekik és meg próbálják győzni őket a tévedésükről?
Mert mostanában többször is olvastam róluk ezt itt a GYK-n és Facebook-kommentekben is. Hogy igazából ők sem hiszik el, amit állítanak, csak trollkodnak és megjátsszák magukat, majd röhögnek, hogy mi hülyék bevesszük, hogy ők ebben a marhaságban hisznek. Sokan így vélekednek róluk.
Na de akkor miért van az, hogy a csoportjaikból kitiltják azt, aki ellentmond nekik? Engem a Facebookon 3 helyről is kitiltottak. Egyről azért, mert viccesen megkérdőjeleztem az elmeállapotukat. A másik kettőben csak normálisan feltettem néhány kérdést, amikben rávilágítottam az elméletükben rejlő logikai bukfencekre. Ezek alapján nekem nem úgy tűnik, hogy csak trollkodnának. Hiszen egy trollnak érdeke lenne, hogy legyen közönsége.
Szerintetek?🤔
Én konkrétan még nem láttam olyat, aki valóban meg volt győződve arról, hogy a Föld lapos.
Ellenben amikor valaki ellenzi az oltásokat, génmódosított élelmiszert, arra egyből elkezdik rikácsolni, hogy "laposföldes"!!!
Szerintem ez csak egy jól előkészített taktika a rendszer ellenségei ellen.
Ahogy régen az egyház azt monta, "boszorkány, égessük meg", manapság csak annyit kell mondani: "laposfüldes, közösítsük ki", és már hiteltelenítve is van.
Ha egy összetartó közösséget kívülről támadsz, meg fogja védeni magát. A hívő azért, mert ő vakon hisz az igazában és nem befogadó az ellenvéleményre; a troll azért, hogy ne rontsd el a játékát.
Nem mindenki troll, bőven vannak meggyőződéses bolondok is. De minden közösségben megvannak azok a troll elemek amik fenntartják és etetik a tényleges hívőket, hogy utána röhögni tudjanak a megnyilvánulásaikon. Ha ez önfenntartóan működik, akkor nagyon kevés troll beavatkozásra van szükség, (legfeljebb csak akkor, ha csökkenne a hívő tartalmak aktivitása).
Egyébként csak lépték kérdése. A füld felülete kiteríthető síkra.
Illetve egy nézőpont az is, hogy ha egy gömt sugara a végtelenhez közelít, akkor a felülete egy végtelenül nagy sík területethez fog tartani.
Emberi léptékben a Föld sugara mondhatni "végtelen", így érthető, hogy régen miért élték meg síknak. Miután elkezdték kapzsgálni, hogy visszaérünk indiába (amikor amerikát még nem ismerték), rájöttek, hogy a föld lehet lapos(sík), a Föld nem.
Manapság is él egy elmélet, hogy ha az ürben elindulnál egy irányba, akkor nagyon sok idő után ugyanoda érsz vissza. Mondjuk ez még senkinek sem sikerült.
6: Nem. A laposföldes Székely Sándor egy másik személy. Valóban börtönben van marihuánatermesztésért, idén szabadul.
A legkönnyebb, ha YouTube-on úgy keresel, hogy "laposföld székely sándor" vagy "laposföld nbs".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!