Más is van aki lehangolt Karácsony, Szilveszter után?
Figyelt kérdés
Olyan gyorsan eltelt ez a két hét, holnap megint kezdődik a koránkelés, munka, kapkodás, szürke hétköznapok. Az idő is olyan lehangoló és hol van még a tavasz.#lehangoltság, rosszkedv, szomorúság,
jan. 5. 14:29
11/18 anonim válasza:
En jobban szeretem a januart mint a decembert.
12/18 A kérdező kommentje:
Meg olyan furcsa, hogy már 2025. van, olyan gyorsan peregnek az évek..
jan. 5. 15:22
13/18 anonim válasza:
Lehangolt vagyok, de a munkát és pörgést már várom. Engem szerintem pont az hangol le, hogy a szabadság pihenésnek rövid, tennivalókhoz pedig kevés.
14/18 anonim válasza:
Igen gyorsan telnek az évek.
Nekem 2013 nem régnek tűnik, holott 12 éve volt.
15/18 anonim válasza:
Minimálisan ugyan, de bennem is van egy kis lehangoltság. Remekül teltek az ünnepek, egy csomó olyan baráttal, rokonnal, kedves ismerőssel találkoztunk, akikkel év közben nem tudunk ilyen sok időt együtt tölteni, vagy csak hiányosan, mert nem tud egyszerre mindenki jelen lenni. Szóval ezek, mind hiányozni fognak, hiába szeretem amúgy a mindennapjaim is.
16/18 anonim válasza:
Igen, ráadásul vizsgaidőszakom is van, 5 tárgyból vizsgázok, amiből legalább nagyon nehéz, másik 2-ből meg rengeteg az anyag. Mellette dolgozok teljes állásban, mert levelezőn vagyok.
17/18 anonim válasza:
Igen. Gyűlölöm a munkámat, és terhel engem is a vizsgaidőszak. 9 vizsgám volt, és még mindig van 2 baromi nehéz hátra. Az egyik tárgyra 800 oldal anyag van, és kb beleőrülök (Levelező).
18/18 anonim válasza:
dopaminhiány... menj mozogni, szabadba
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!