Más is van aki lehangolt Karácsony, Szilveszter után?
Figyelt kérdés
Olyan gyorsan eltelt ez a két hét, holnap megint kezdődik a koránkelés, munka, kapkodás, szürke hétköznapok. Az idő is olyan lehangoló és hol van még a tavasz.#lehangoltság, rosszkedv, szomorúság,
tegnapelőtt 14:29
1/15 anonim válasza:
Igen, pedig a munkám sem stresszes vagy nagyon kimerítő. Jó volt itthon lenni így is.
2/15 anonim válasza:
Igen, amúgy is a január a legutáltabb hónapom:(
3/15 anonim válasza:
Én nem. Nagyon jól be tudok ilyen időben kuckózni, könyvekkel meg tanulással.
4/15 A kérdező kommentje:
Igen, olyan hosszú, szürke a január meg semmi ünnep nincs.
tegnapelőtt 14:43
5/15 anonim válasza:
Az első ünnepnap március 15. szombati napra esik...
6/15 anonim válasza:
Én is lehangolt vagyok ☹️. Mindent üresnek érzek.
7/15 anonim válasza:
Én nagyon élvezem. Nincs hajtás, nem kell rohanni, lehet a hobbival foglalkozni. December az olyan zsúfolt nekem. Ajándékok, tömött üzletek, aztán ezerfélét főzni, sütni. Inkább a nyugalmat választom. Nagyon jó könyvek várnak rám most meg a másik hobbim is.
8/15 anonim válasza:
Szerintem ez csak annak gond, akinek nincs semmi élete, hobbija, értelmes elfoglaltsága és az ünnepektől várja, hogy némi izgalmat és változatosságot hozzon az üres semmibe.
10/15 anonim válasza:
Aki gazdag, és nem kell dolgoznia, annak nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!