Miert nem jon ki mindenki kulfoldre dolgozni? (sajat pelda)
Figyelt kérdés
Otthon elvegeztem az egyetemet gazdasagi szakon. Oke nem a legversenykepesepp a gazdasagi de akkor is diploval 300 ezres ber nevetseges. Itt meg gazdasagiskent is legalabb 1.5M a kezdober. Na a 300bol 80 ezer volt az alberlet. Marad 220. 60 ezerert megtankoltam a kocsit maradt 160. Kajara koltottem 100at maradt 60. A 60 megmaradt szórakozásra,étterembe,bulizni mert élni is akarok. Így éltem hónapokig hogy epp hogy kijottem szukosen a fizetesembol. Fel eve kijottem Hollandiaba egyszeru raktari munkasnak. Szallast kaptam, autot amiert meg plussz penzt is kapok hoyg viszek munkaba embereket nem hogy en fizessem a benzint, na de a lenyeg szallas levonasa utan havi 720ezrem marad. 40 ora munkaval. Amikor ugyanitt tartottam h szallas,kocsi otthon 160ezer maradt DIPLOMAS munkaval. barhogy szamolok 4.5X több. Aztán hozzáteszem hogy ahogyan én étkezek pont azok az élelmiszerek többnyire olcsóbbak is, úgyhogy kb itt is napi 3 ezret koltok kajara és még többet is eszek. Kaja után marad 620ezer. Itt duplája elmegy szórakozásra, nem azért mert drágább hanem mert 2x annyit járok el mert sokkal több a pénzem. 500 Ezer minden hónapba megmaradt eddig. Szóval itt felev munka=3 millio ft megtakaritas, otthon felev munka 0ft. úgy hogy itt jobban éltem. Kérdezem én, miért vannak még mindig akik otthon dolgoznak és nem költöznek ki?jan. 4. 18:39
21/21 anonim válasza:
Folytatom.....
-Lehet,hogy a szüleinek vállalkozása van itthon és abban dolgozik
-Lehet,hogy materiális értelemben megvan már mindene itthon
( lakás/ház, autó, garázs ,hétvégi ház)és nem hajtja már annyira a pénzt.
-Lehet,hogy tényleg nem érdekli annyira a pénz
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!