Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van itt akit pszichoterápián...

Van itt akit pszichoterápián meg tudtak tanítani elfogadni hogy egyedül fogja lélni az életét társ nélkül?

Figyelt kérdés
Volt 2 hosszabb kapcsolatom, viszont már 6 éve nem találok társat és 40 évesen már kezdem azt hinni már nem is fogok. Pedig semmi nagy igényem nincs csak nem vagyok egy vonzó valaki. Ebbe a tudatba viszont kezdek bekattanni és inni kezdtem.
tegnap 19:36
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
Mert az alkoholtól aztán biztos jobb lesz
tegnap 19:40
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem old meg sok mindent de mikor szó szerint fáj a szívem akkor iszom és legalább jópár órára kiüt és ha alszom nem fáj akkor nem jutnak ilyen rossz gondolatok az eszembe
tegnap 19:43
 3/7 anonim ***** válasza:
44%

Én 12 éve vagyok barátnő nélkül.

Pont az lenne a fura, ha a nyakamon lógna egy csaj.

Nem is hiányzik.

Este kiverem és kész.

Sokkal olcsóbb. :)

tegnap 19:45
 4/7 A kérdező kommentje:
Érdemben is tudna valaki esetleg hozzászólni?
tegnap 19:47
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

Nem.

Ezt magadnak kell megoldanod.

Próbálkozz.

A béna csatár is egyszer betalál 10 meccsenként. :D

tegnap 19:50
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A terapia segít megtanítani hogy egyedül hogy lehetsz boldog, meg azt is, hogy hogyan alakíts ki emberi kapcsolatokat
tegnap 19:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem pszichoterápia, de simán találhatsz még társat 40 felett. Mindig mennek tönkre kapcsolatok és szerveződnek újak. Én fiatalabb vagyok a férjemtől, 28 voltam de ő pont 40 volt, amikor összejöttünk, azóta 11 éve együtt, és van 2 gyerek is. :) nem arra bátorítalak, hogy fiatalabbak között keresgélj, hanem arra, hogy ne add fel. Bármi lehet még.
tegnap 21:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!