Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miből tudhatom, hogy többet...

Miből tudhatom, hogy többet érzek a lány barátom iránt?

Figyelt kérdés

Ha sokszor, nagyon sokszor szeretném neki mondani, hogy szeretem, akár mindennap elmondani, hogy mennyire is nagyon, akkor valószínű, hogy beleszerettem?

Azért kétkedem, mert az pl egyáltalán nem zavar, ha randizik mással.

tegnap 22:06
 1/3 anonim ***** válasza:
43%
ha már felmerült a kérdés. sokan dugnák a lánybarátjukat komolyabb szándék nélkül is, tipik pasis felfogás
tegnap 22:45
 2/3 A kérdező kommentje:
Én nem azt mondtam, hogy dugnám, (bár tetszik) hanem azt, hogy mindennap el akarom neki mondani, hogy mennyire szeretem őt.
tegnap 22:48
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Bármennyire is fáj ezt mondanom, de a lényeg a szexualitás. Nekem van olyan barátnőm akinek annyira vonz a személyisége, hogy simán le tudnám vele élni az életem. Egy probléma van, hogy testileg nem az esetem, sajnos nem gerjedek rá. Mindent meg tudok vele beszélni, nagyon jó barát, de nem a párom.
tegnap 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!