Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Azok az emberek akik azt...

Azok az emberek akik azt mondják "nekem többet senki nem kell" minek hatására hozzák meg ezt a döntést?

Figyelt kérdés
Általában hosszú évek óta egyedül is vannak és ezzel indokolják ezt
tegnap 22:47
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem.mernek kötődni bízni másban. Általában akarják akarnak kötődni bízni csak félnek a másiktól és hogy csalódnak így nem kezdeményeznek.
tegnap 22:49
 2/8 A kérdező kommentje:
És ez minek hatására szokott kialakulni? Mert azért a többség ha kijön egy kapcsolatból, házasságból nem hoz ilyen drasztikus döntést, hanem keresnek új társat
tegnap 22:52
 3/8 anonim ***** válasza:
93%
Annak hatásara, hogy elég volt a csalódásokból. Magunkban nem lehet csupán csalódni, a másikban igen, tehát a félelem az oka.
tegnap 22:55
 4/8 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem magunkban is lehet csalódni. Legalábbis én már tapasztaltam.

Az ha rögtön új kapcsolatba mész bele azért ott is van egy árulkodó jel, hogy valami nem oké nem bírod egyedül.

De aki lemond arról hogy új emberrel boldog lehessen. Mert egyedül vagyok nem bánthat senki. Az is egy árulkodó jel arról hogy valami nem oké.

ma 00:20
 5/8 anonim ***** válasza:
59%
Nem akarnak ujra felállni a padlóról. Köztük én sem. Mire meg gyógyul a lelkem tönkre megy a májam.
ma 03:28
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Saját tapasztalatom alapján :

három hosszabb párkapcsolat után, illetve olyan barátok után, akik eltűntek szinte szó nélkül az életemből , mindezt nyolc éve tartó magánnyal megfejelve nyugodtan mondom, hogy soha többé, senki nem kell az életembe.

A szerelem nekem iszonyatos lelki és anyagi károkat okozott, a barátok pedig lelki szemetesnek használtak.

Egyedül vagyok és csendre vágyom, nem emberekre, szarkavarásra, pofázásra és elszállt igényekre. Ha valaki közeledik, akkor átnézek rajta és ennyi.

Elvagyok így és így is maradok !

F

ma 04:53
 7/8 anonim ***** válasza:

Valszeg csak rondák vagy sz.remberek a paletta es azok közül nem kell senki.

Pl kollegák nalunk is dagadtak vagy cujorbeteg vagyvöreg vagy foglal nőcsalók vagy bántalmazók, a net ugyanez. Ezek kozul nekem se kell senki. Inkább éveken át is egyedül mint ezek.

Kínálat teszi a piacot.

ma 07:26
 8/8 anonim ***** válasza:

Ezt sokszor gondolják így az emberek.

sok esetben addig míg fel nem tűnik egy új személy aki megtetszik és vonzó számukra...és megszeretik....

ma 09:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!